Jeg har altid sagt at hvis det lyder for godt til at være sandt, så ER det for godt til at være sandt, men..

Min krop føles nu som en 40 årig og ikke en 70 årig -jeg tager ikke længere smertestillende, jeg sover godt om natten, har fantastisk energi og min hud er blevet blødere – og så er der røget 6 kg på 5 knap 5 uger.

He, jeg hedder Kamilla.
Jeg har i mange år, ca 34 år vejet for meget. Jeg har prøvet alt fra slankepiller til slankekure. Men lige lidt hjalp det..Jeg har altid fået at vide, at hvis det lyder for godt til at være sandt, så ER det for godt til at være sandt.
Sådan tænkte jeg også om Det fede liv da jeg havde været til intromødet!!
Men noget havde Patricia dog vækket nysgerrighed og håb.
Et kæmpe håb!!

Inden jeg gik igang sad/ lå jeg meget på sofaen, og stakkels den der fik mig op derfra, for det var hårdt og smertefuldt at skulle rejse sig, og jeg lider ikke i stilhed!
Jeg blev sur og tvær og til tider hidsig. ( pænt umulig)!
Det har Patricia fået lavet om på. !!

Jeg har ikke ondt i ryggen eller benene mere!!!

Jeg har ingen smerter mere og har de sidste 5 uger ikke taget smertestillende- hvilket var noget jeg tog flere gange dagligt, for rygsmerter og smerter i ben og fødder.

Jeg sover så godt om natten nu.
Inden jeg startede var jeg vågen mange gange hver nat, og jeg vågnede mest pga smerter. Min gode nattesøvn er selvsagt også med til at jeg er frisk om morgenen når vi står op og den sure mor er byttet ud med en mor med overskud og morgensol!! Seriøst!
Min hud og mit hår er blevet blødere, jeg har mere energi!


Jeg har nu smidt små 6 kg og ca 20 cm. og jeg kan se lyset for enden af tunnelen!
Jeg har en stor tro på at jeg denne gang vil lykkedes.

Jeg har det helt fantastisk i min krop.
Der er dejlig roligt. Og det bedste er at jeg spiser dejligt mad uden at jeg mangler noget. Jeg kan gå rund blandt slik, kager og chips uden det rører mig.
Jeg er ligeglad, for jeg har ikke længere lyst!! Seriøst !
For mig har det vigtigste været at få en krop der føles som en på 40 og ikke som en på 70. Jeg er langsomt ved at blive venner med den og det er den bedste følelse i verden. Jeg er fan af Det fede liv !

Kærlig hilsen

Kamilla – stor fan 😉