VELKOMMEN TIL PATRICIAS BLOG

DFL-MINDSET SOM KAN TAGE DIN SUNDHED TIL NYE HØJDER

Her er det godt at være, fordi det er nemlig her jeg dykker ned i vægttab, sygdom og minset – det er her det batter. 

TRYK PÅ BILLEDERNE OVENOVER FOR AT FINDE DE EMNER DER INTERESSERER DIG. 

DFL-Metoden bygger på en biokemisk korrekt sammensætning af kosten og derfor kan du også finde uddybende svar på, hvordan bla. ketose kan være med til at skabe en forandring hos dig. Hvis du nogensinde mangler svar på et spørgsmål kan du altid skrive eller ringe til mig – du finder oplysningerne i fanen ‘kontakt’.

Vi kan ikke forvente en rask krop hvis vi ikke kombinere kosten med mindset, derfor spiller tanker og vaner en stor rolle når vi taler sundhed – og når vi vil bevare en sund og rask krop resten af vores liv.

Bloggen her handler om alt der kan bidrage til din sundhed – og det er også her jeg deler personlige fortællinger fra mit eget liv og min egen rejse.

Alt du føler, har jeg også følt tidligere i mit liv. Jeg ved, hvor svært det er at hade sin krop, ikke at kunne passe almindeligt tøj og føle sig forkert i sin egen krop.

Bloggen er derfor til, da det eneste jeg vil, er at dele min viden med dig – så du også kan få den drømmekrop du fortjener.

PATRICIA HØJBO
udvikler

Sunde & Raske Mennesker