fbpx


VELKOMMEN TIL PATRICIAS BLOG

DFL LIVSDESIGN SOM KAN TAGE DIN SUNDHED TIL NYE HØJDER

Her er det godt at være, fordi det er nemlig her jeg dykker ned i LIVSDESIGN, vægttab, sygdom og minset – det er her det batter. 

2 vigtige og øjenåbnende temaer, mange af os døjer med er det vi kalder MADMISBRUG og SELVSABOTAGE.  Det er her vi bøvler med at saboterer vores mål (når vi nu ved bedre) og spiser på vores følelser og slå os selv oven i hovedet efterfølgende.

TRYK PÅ BILLEDERNE OVENOVER FOR AT FINDE DE EMNER DER INTERESSERER DIG. 

DFL-Metoden bygger på en biokemisk korrekt sammensætning af kosten og derfor kan du også finde uddybende svar på, hvordan bla. sammensætningen af de rette næringsstoffer kan være med til at skabe en enorm forandring hos dig.

Hvis du nogensinde mangler svar på et spørgsmål kan du altid skrive eller ringe til mig – du finder oplysningerne i fanen ‘kontakt’.

Vi kan ikke forvente en rask krop, hvis vi ikke kombinere kosten med mindset, derfor spiller tanker og vaner en stor rolle når vi taler sundhed – og når vi vil bevare en sund og rask krop resten af vores liv.

Som jeg plejer at sige, så kan vi ikke være lykkelige i en ulykkelig krop – og heller ikke omvendt.

Bloggen her handler om alt der kan bidrage til din sundhed – og det er også her jeg deler personlige fortællinger fra mit eget liv og min egen rejse.

Alt du føler, har jeg også følt tidligere i mit liv. Jeg ved, hvor svært det er at hade sin krop, ikke at kunne passe almindeligt tøj og føle sig forkert i sin egen krop. Jeg ved også hvordan det føles at være syg, møde modstand i det etablerede system, kæmpe for mine rettigheder og ikke mindst at få den hjælp vi har behov for. Og så ved jeg hvordan det er at være MADMISBRUGER.

Jeg er af den overbevisning at medicin ikke er løsningen på vores problemer og at vi IKKE bliver RASKE af at tage medicin. Jeg tror også på at hvis vi kan spise os syge, så kan vi også spise os raske – fordi når vi tilbyder kroppen de mest optimale betingelser, så kan den selv. Altså den kan heale sig selv og gøre sig selv rask.

Bloggen er derfor til, da det eneste jeg vil, er at dele min viden med dig – så du også kan få den drømmekrop du fortjener.

PATRICIA HØJBO
Udvikler
Sunde & Raske Mennesker

VIL DU GERNE LÆRE MERE OM SUNDHED, OVERVÆGT, SYGDOM, OVERSPISNING OG MADMISBRUG?