VELKOMMEN TIL DEN FEDE BLOG​

BLIV KLOGERE PÅ VÆGTTAB, LIVSSTILSSYGDOMME OG KETOSE

Det er her, jeg dykker ned i vægttab og livsstilssygdomme. Det fede liv bygger på ketose, og derfor kan du også finde uddybende svar på, hvordan ketose kan være med til at skabe en forandring hos dig. Hvis du nogensinde mangler svar på et spørgsmål, vil jeg derfor anbefale dig at tjekke under de forskellige kategorier. 

Jeg kommer både til at give dig nørdede svar (jeg kan jo ikke lade være) og historier fra mit personlige liv. Alt du føler, har jeg også følt tidligere i mit liv. Jeg ved, hvor svært det er at hade sin krop, ikke at kunne passe tøj i butikker og at føle sig forkert.

Bloggen er derfor til, da det eneste jeg vil, er at dele min viden med dig – så du også kan finde DIN fede vej – ud af overvægt og/eller livsstilssygdomme med varigt vægttab.

 

 

 

KAGEBLOGGEN FRA BAKERY BY BUNDGAARD

Her finder du opskrifter på en masse sukkerfrie lækkerier tilpasset Det fede livs principper. Tanja Bundgaard er mentor i Det fede liv og eksperimenterer med lækkerier hver dag – og jeg er altid prøvekanin 😉 
Her kan du også bestille færdiglavet kager – samt alle ingredienser du skal bruge for at bage dem selv.

FIND DET FEDE LIV PÅ DE SOCIALE MEDIER

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 42 36 08 38
detfedeliv@patriciahojbo.com
Stendalsvej 15
8960 Randers