Type 2 diabetes og medicinalindustrien!

Når vi får konstateret type 2 diabetes, og det er der rigtig rigtig mange der gør, får vi at vide, at vi skal ta’ nogle piller for sygdommen. Og hvem synes ikke bare at det er fantastisk, at sluge to piller hver dag, og så er alting godt igen.
Det er sådan samfundet er -vi får piller mod vores tilstand, så vi kan leve nøjagtig sådan, som vi hele tiden har levet.
Problemet er, at der ikke er nogen der ser på grunden til, at vi bliver syge. Der er ingen der interesserer sig, eller har tid til, at se på årsagerne! Vi dulmer symptomerne og sætter et plaster på – imens kroppen langsomt er ved at forbløde.

Man kan jo spørge sig selv HVORFOR?
Er det fordi, der bare ikke er nogen, der kender grunden til, at vi bliver syge? Altså lægerne ved ikke, hvorfor vi bliver syge, så derfor giver de noget medicin mod symptomerne?

Her skal vi tænke os RIGTIG godt om!
Hvis vi vil….

Jeg mener, det er meget lettere at stikke hovedet i jorden og bare gøre hvad den moderne lægevidenskab forslår, uden selv at forholde os til hvorfor vi bliver syge og hvor vores eget ansvar ligger i det.

Har vi ikke en forpligtigelse til at se på årsagen til hvorfor vi er syge? Har vi ikke et ansvar her, eller er det kun lægen der sidder med de vise sten, og er de vise sten – 2 hvide vise piller?

Nu skal jeg fortælle dig noget!

Medicinalindustrien tjener styrtende på, at du er syg! Vi snakker RIGTIG mange penge!

Lige nu rejser hårene sig i nakken på dig, det ved jeg godt – og det tog mig meget lang tid at acceptere, at tingene hang sådan sammen – især fordi jeg er meget autoritetstro af natur.
Der er en industri i at være syg!
Endnu engang kan du mærke, hvordan modstanden vokser mod mine provokerende ord!
Jeg ved det…

Men det gør det ikke mindre sandt – det gør bare det hele meget værre.

Vi tror på vores læge. Lægen er blevet sanhedsvidne i sin hvide kittel og samlebånds diagnoser. Tid er penge, og jo flere patienter lægen kan få ekspederet igennem systemet, jo flere penge er der til ham.

Lægen har ikke tid, for det første, til at sætte sig ned og lytte til DIG. Han har heller ikke tid eller incitament for at tale med dig om, hvad du selv kan gøre for at blive rask. Han udskriver nogle piller, og du er videre ude af døren.

Men….

Medicinalindustrien har heller ikke noget incitament for, at du skal blive rask, fordi det tjener de jo heller ingen penge på.

Metformin, er den medicin, man får ordineret, når man har diabetes type 2. Når man har denne sygdom, virker de receptorer, der skal reagere på insulinet, i blodet, ikke. Det hjælper metformin på. Eller nogen gange hjælper det – en lille smule.

Men hvorfor er det nu, at dine receptorer ikke virker? Det er fordi din insulinproduktion er for høj! Grunden til at den er for høj, er fordi du spiser forkert. Du spiser alt for mange kulhydrater i form af sukker, som er gemt i alt vores “moderne” mad og ALT for lidt fedt!

Men her i “det fede liv” ligger løsningen. Der er tilrettelagt en kost, som gør, at du mindsker alle dine symptomer på diabetes og helt uden besvær. Og vi mener, at det er let som ingenting.

Jeg har selv haft diabetes, men har det ikke længere. Vi er ikke ude i nogen mirakelkur eller hokuspokus, blot sund fornuft. Her understøtter vi alle vores påstande med forskning og fakta, men hvad vi lægger mest vægt på, er de mennesker, der på deres egen krop har mærket forandringen. Når de næste gang er hos lægen, på rutinebesøg, taber han kæben, og spørger: “Hvad i alverden er der sket her?” Jeg ved det, fordi jeg har selv været der.

Da jeg gik i gang med at finde vejen til “det fede liv”, for mange år siden, var jeg syg og trist og havde det forfærdeligt. Min far havde diabetes, og jeg kunne ikke holde ud hverken at se på ham, og jeg kunne ikke heller ikke holde ud at være i min egen krop.

Så noget måtte der gøres.

Også min dejlige mand lå og kæmpede med type 1 diabetes og sprøjtede sig med insulin hver dag -flere gange om dagen. Men det var stadig ikke godt. Det var slet ikke godt!

Så fandt vi løsningen. Vi ændrede vores kost og ændrede vores liv.

Nu tjener medicinalindustrien ikke penge på os mere…

Som sagt, så er det her ikke en mirakelkur, det er sund fornuft. Men det kan jo ikke passe, at vi er de eneste, på planeten Jorden, der har fundet frem til det her? Og det er rigtigt! Der ligger virkelig meget forskning på emnet, og alt peger i samme retning.
DU KAN FJERNE SYMPTOMERNE PÅ TYPE 2 DIABETES MED DEN RETTE FEDE KOST!
-Og hvis du ikke vil tage mine ord for gode varer, så google det, især på amerikanske hjemmesider, og du vil se, at jeg har ret.

Selvom vi får at vide, at medicin er kuren og vejen frem mod et godt liv med diabetes, så er der så mange følgesygdomme – også selvom du tager medicin. Du bliver ikke rask af at tage medicin, du dulmer bare symptomerne.

Og lad det være de sidste ord i den her omgang..

Læs mere om insulin her

Følg med her på bloggen hvis du vil vide mere og følg os på vejen mod “DIT fede liv”!