Jette har ikke flere hjerteanfald og er 20 kg lettere!

Jeg startede min fede rejse midt i februar 2019, hvor jeg tilfældigt løb på en reklame for Det Fede Liv, i mens jeg sad og bladrede på facebook.
Det var som at få en åbenbaring, virkeligt! Jeg slugte hvert et ord og hver en video i mig. Det hele gav så meget mening og jeg kunne mærke, hvordan håbet for et bedere liv, spredte sig i mig.
Jeg har altid været overvægtig og prøvet alverdens slankekure og har bare taget mere og mere på.
Jeg fik som 19 årig konstateret panik angst og som 20 årig begyndte jeg at få anfald med uforklarlig galoperende hjerte, som gav mig mere angst, da lægerne ikke kunne finde ud af hvad der var galt.

Jeg har igennem årene været igennem en masse undersøgelser og resultatet er endt ud med “der er sikkert ikke noget galt med dit hjerte, så det må du lære at leve med”


Jeg startede på 6 ugers forløb d. 4.3 2019 og har ikke haft et eneste anfald siden- jeg plejer at få det 2-3 gange om mdr.

Det har fyldt så meget i mit liv, næsten hver dag har jeg stået i en situtationen, hvor jeg har tænkt “ ååhhh nej, det må bare ikke komme nu” på arbejde, til møder, fødselsdage, fester osv. Og nu er det bare væk. Det er så mega fantastisk

Tænk sig at man kan få det så godt, tabe sig 20 kg på bare 6 mdr. og samtidig smæske sig i super lækkert mad, med bacon, fuldfede oste, fløde, smør, Mayo og olier
What’s not to like!!

Der er altid nogle fantastiske mentorer tilknyttet DFL, man kan spørge til råds, hvis man kommer i tvivl om noget, de holder dig i hånden, så længe du har lyst.
Jeg mangler stadig nogle kg og er ikke et sekund i tvivl om at de også smutter, i takt med jeg samtidig får det bedre og bedre.
Jeg vil varmt anbefale hele verden, at leve Det fede liv.

Jeg elsker det og vender aldrig tilbage til “ mit gamle liv “

Kærlig hilsen

Jette