Camilla har ikke flere galdestensanfald, er meget mere glad og har masser af energi og overskud!

Hej jeg hedder Camilla.

Jeg har stort set altid været en stor pige, kiloerne tog rigtig til da jeg fandt min kæreste. Fra jeg fandt ham for 7 år siden og til før ‘Patricia’ havde jeg taget 20 kg på..
Jeg blev større og større, flere og flere skavanker som ondt i hofter, ryggen, ben og lyske. Jeg blev mere og mere træt og tom for energi og overskud.
På et tidspunkt var det så slemt at når jeg kom hjem fra arbejde og havde siddet stille på sofaen, kunne jeg næste ikke komme op igen fordi jeg havde så ondt i min hofter og lyske..
En bekendt fortalte mig om Patricia og hendes mirakler og trods min skepsis bookede jeg et møde med hende.
Aldrig har jeg været lykkeligere for en beslutning!

I dag 5 måneder senere har jeg tabt 12,5 kg og små 50 cm fordelt på hhv. bryst, arm, talje og lår.
Det lyder måske ikke af meget, men det vigtigste er jeg har fået det så meget bedre i kroppen, jeg har fået meget mere overskud og energi. Jeg har fået et meget bedre forhold til grønt og sundt mad.
Jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg putter i min mund. Jeg er blevet meget mere glad! Og alle siger jeg har fået min gnist tilbage i øjet.

Og når jeg sammenligner billeder er det så klart at se der er sket en forandring! Det første billede er fra november sidste år og sidste uge. Meget tydeligt at der er sket noget!
Sådanne billeder er med til at motivere og til at blive ved! Jeg mangler kun 5 kg for at nå min første mål på vægten.
Tusind tak til Patricia og co.

Jeg vil klart til hver tid anbefale jer! I har virkelig formået at finde det der virker

Ps. Jeg har da helt glemt at nævne det bedste!
Før jeg startede døjede jeg rigtig meget med halsbrand og galdestens lignede anfald.
Jeg har haft halsbrand et par gange efterfølgende, men det har faktisk kun været dage hvor jeg har givet slip på tøjlerne og spist som før. Og anfald har jeg overhovedet ikke haft siden !

Kærlig hilsen

Camilla