Mød Lotte og se hendes flotte vægttab!

40513601_277757742951875_1187834009560809472_n

Jeg hedder Lotte. Jeg er 38 år og glad for mad. Jeg har altid været en slank pige, indtil jeg begyndte at få børn. Så begyndte kiloene at sætte sig på sidebenene, bogstavelig talt. Jeg har forsøgt at “gøre noget ved det” tidligere, også med god effekt. Men hver gang jeg har været på slankekur, har det altid været med følelsen af at gå glip. Hvem kan da også nyde at leve af kylling og skyr? hver dag??

Men så skete der det, at min svigerinde havde stor succes med DFL, og så besluttede jeg mig for også at “prøve”
Det er nu blevet en livsstil, og det er gået overraskende hurtigt at vænne mig til nye vaner og mønstre.
På 6 mdr. har jeg tabt 16 kg, målet var 12 kg!!!
Det bedste ved denne livsstil er, at jeg ikke går glip. Jeg elsker smagen af fedt, som vi får i rigelige mængder.
Efter at jeg er kommer derned hvor jeg gerne vil være vægtmæssigt, under jeg mig selv alt med måde.
DFL har ændret min måde at spise på, samt mine tanker omkring mad.
Det er de BEDSTE penge jeg har givet ud nogen sinde.
kh Lotte