Jeg glæder mig for første gang til fremtiden..
  • Sabine før
  • Sabine minus 9 kg på 6 uger

Jeg hedder Sabine, 39år, og har fundet min nye livsstil !

Jeg meldte mig til forløbet, efter jeg havde set en udsendelse på DR i april om ”Det store sukker eksperiment”. Det gav mig en aha oplevelse og jeg googlede efter noget der kunne hjælpe mig i retningen af at komme af med mit sukkermonster – det fandt jeg ved Patricia og Det Fede Liv.

Jeg har altid været på slankekur, talt kalorier og i perioder givet den en skalle med træning. Men det har ikke virket, når jeg faldt i chokolade og slik når blodsukkeret faldt.

Jeg har døjet med uren hud i ansigtet, ofte hovedpine, høfeber, smerter i lænden, revner i hæle og humørsvingninger der fulgte mit blodsukker op og ned, vågnede om natten.

Det er alt sammen væk nu – jeg er spændt på om høfeber kommer senere på sommeren, men jeg burde allerede være i gang med min medicin nu og det har jeg ikke brug for.

Jeg har tabt mig 9 kilo på de første 6 uger og tabt mig 50cm fordelt på 10cm i hofte/numse, 10cm i taljen, 6 cm. på hvert lår osv.

Jeg har fået meget mere tid, forstået på den måde, at før havde jeg næsten ingen aftentid. Når aftensmaden var taget af bordet, vores søn puttet osv., faldt vi i søvn på sofaen. Det gør vi ikke mere, vi har mere energi og det er skønt!

Den største gevinst er at det nu er er mig der styrer maden og ikke omvendt !

Jeg åbner aldrig skabe, skuffer og køleskab uden for hovedmåltiderne. Når jeg handler ryger der ikke noget usundt i vognen og jeg har ingen problemer med at holde mig fra det usunde når vi er byen. Jeg kan nu mærke hvornår jeg er ægte sulten og når jeg er sulten, spiser jeg lækker mad. Jeg har et fuldtidsjob, et deltidsstudie ved siden af og min familie og alligevel er det nemt at leve på denne måde, det kræver ikke store forberedelser mv. 

Endelig har jeg fundet en livsstil der passer til min krop og som virker!

Jeg glæder mig for første gang til fremtiden. Jeg tror på at jeg når mit mål !