Louises første 2 uger

Skærmbillede (14).png

Hvis nogen havde spurgt mig, for et halvt år siden, om jeg tænkte over hvad jeg spiste. Så havde jeg nok tænkt, at det var jeg ligeglad med. Jeg har altid været slank, faktisk det meste af min ungdom lidt for tynd.
Da jeg var teenager var jeg helt misunderlig på mine veninder, der snakkede om slankekurer. For hvor kunne jeg også godt tænke mig at have “behov for det”, og på den være ligesom dem.
Noget jeg skulle få lært, efter jeg er blevet voksen er, at det ikke er altid lige nemt, at komme af med kiloerne -der har sat sig alle de forkerte steder. Jeg har altid kunne spise hvad det passer mig, uden der satte sig et eneste gram. Men som citatet lyder: Du bliver hvad du spiser. Måske ikke bogstaveligt, men jeg har lært, at det gør noget hvad du putter i din mund.
Jeg er i dag en voksen dame på 34 år. Jeg er førtidspensionist pga. sclerose. Derudover har jeg psoriasis, og forhøjet kolesterol.
Og jeg vil gerne give min erfaring videre. For heldigvis bliver man klogere med årerne. Der er lavet mange undersøgelser der viser, at selvom det ligger i ens gener, så kan sygdommen undgås ved at man spiser rigtigt – jeg var bare ikke  klar over hvad der var ” rigtigt”.

For 6 måneder siden vejede jeg 62 kg. Et kilo tal der lå stabil og det passede mig fint. Men på en måned steg vægten, og pludselig vejede jeg knap 75 kg. Men det var mere følgerne jeg ikke var glad for. Jeg var energiløs, jeg var ligeglad med alt, og jeg kunne ikke længere genkende hende der kiggede tilbage på mig i spejlet.
Jeg var blevet ligeglad med at passe på mig selv.
Bare det at skulle bukke mig blev svært. Jeg følte mig lige pludselig som en højgravid, der havde svært ved at binde mine sko, og jeg eg var ren ud sagt, træt af mig selv.

En dag præsenterede Patricia mig for “Det fede liv”.
Jeg var meget skeptisk, da jeg har læst, og hørt fra mine praktiserende læge, at pga. mit forhøjet kolesteroltal, så skulle jeg holde mig for alt fedt, og også fedtkanten på kød, og især æg. Og ved denne livsstil følte jeg alle mine alarmer ringede. Jeg begyndte at undersøge hvad fedt og sukker og hvordan det hang sammen -for må erkende, at jeg aldrig havde hørt om det før den dag.
Allerede dagen efter var jeg overbevidst om, at jeg skulle prøve denne livsstil – Patricia kan være utrolig overbevisende hvis hun vil… Det kunne jo aldrig gå værre end, at jeg jo altid kunne falde tilbage til mine dårlige vaner.
Jeg var før blevet præsenteret for andre livsstile/slankekurer- faktisk så mange, at der bare havde forvirret mig mere, end godt var.

Vi lever i en tid, hvor det handler om, at alle skal tjene penge på at reklamere for noget, som ofte slet ikke gavner os ( efter min mening). Men jeg satte mig ind i tingene, og læste alle de informationer Patricia havde givet mig, og så gik jeg ellers igang.
Tro mig, i hver eneste opskrift jeg har lavet, er jeg overrasket over hvor fantastisk godt maden smager. Efter dag 11 var jeg på vægten…. Jeg havde tabt 6 kg.
Jeg var lykkelig. Nu kunne jeg se en udvej på elendigheden. For selvtilliden havde fået et knæk. Jeg var ikke længere glad for mig selv, så hvordan skulle andre kunne være det.

Jeg er blevet spurgt af flere, hvor mange kilo har tænkt mig at tabe. Men for mig er “Det fede liv”. ikke en slankekur. Det er en kur for et godt helbred, både for krop og sind, det er en sundhedskur, og bivirkningerne er at man taber sig – seriøst.

Jeg vil tabe mig mere. For jeg er stadig ikke tilfreds endnu, men jeg ved det bliver så let som ingenting, da den måde jeg lever på, med lækkert mad hver dag, uden besvær, bare er noget jeg gør – så let som ingenting.

Når jeg tænker over det, er jeg stadig overrasket over, at fordi jeg har spist masser af fedt, og droppet kulhydrater, at jeg på elleve dage bare har tabt seks kilo – jeg har ikke engang motioneret!
Motion er sundt, men hvem kender ikke til det, med at melde sig til i et fitnesscenter, komme et par gange, og så gå død i det. Jeg kan ihvertfald godt fortælle, at jeg er en af dem.
At vende mit liv rundt på en tallerken, ved at følge den her livsstil, er det bedste jeg har gjort! Livet bliver langsomt mere og mere fedt for mig!