I går kom dagen hvor Philius blev 20 år. Det er altså vildt at have et barn der er 20. Altså selvfølgelig er det også vildt at have en på 19, men 20 år lyder alligevel vildt vildt.

Da vi er i Ubud på Bali, er det lidt bøvlet at købe en gave til ham, så jeg besluttede at ville give ham en oplevelse i stedet, og det skulle være noget han aldrig rigtig havde prøvet før.

DANSK AF BEDSTE SKUFFE

Jeg fandt et dansk bageri som ligger syd for Ubud, stiftet af en dansker, faktisk er han michelin-kok og bor på Bali. Som en overraskelse selvfølgelig. Vi tog en grab dertil, og det var utrolig lækkert.

Jeg har ikke spist noget med sukker siden sommeren 2022, dog har jeg forsøgt mig ligeså stille at være lidt mindre strikt med min mad herude. Grunden til at jeg er meget strikt generelt er, at jeg er ikke villig til at betale prisen med at blive træt, uoplagt og få ondt i maven, men det er gået så super duper. Jeg er så glad for at min krop har kunnet håndtere ting der ikke er så sunde, som strikt DFL er. Det er det optimale i min verden.
Men i går havde jeg så arrangeret at på bageriet, skulle vi have den lækreste chokoladekage, og det var selvfølgelig med sang fra tjenerne osv. Og Philius blev selvfølgelig meget glad.

Kagen, som nok vejede 3 kilo, var en tung mousse med forskellige smage, og jeg spiste med… Og tadaaaaa.. Jeg blev ikke dårlig. Åh hvor fedt. Før i tiden havde min overlæbe hævet og jeg var begyndt at svede og få ondt i maven. Men ikke i går.

Efter vores lille morgenmad og kage -show kørte vi videre til endnu en overraskelse, som bestod af at Philius skulle til en Shaman (hvis du har set Spis, Bed & Elsk) så ved du hvad jeg mener.

DEN KLOGE MAND

Vi ankom til dette resort af en slags og blev budt velkommen med the og kage (her sprang jeg over) og meningen var at det kun var Philius der skulle igennem møllen, men vi endte alle  med at få læst i hænder, få chakra-udrensning og traumehealing.

Ham den kloge mand var vild. Og han ramte fuldstændig plet. Det første han fortalte Walle var at han døjede med angst og stress og at det var rigtig godt for ham at komme ud af mønstrene og rejse ud i verden (vi havde ikke fortalt noget). Mig fortalte han om mit job, mit kærlighedsliv og mit tidligere liv. Det samme med Philius og Laura, der sad den også lige i skabet.

Bagefter skulle vi ligge ned, og så blev vi healet. Blandt andet for black magic. Da han gik i gang begyndte det at brænde i hele mit bryst og jeg måtte tage fat i mine ankler og hive efter vejret. Der er nok nogle der har haft gang i en woodoo dukke på mig, ha ha.

Jeg synes det var en meget spændende oplevelse og vi var alle helt blæst tilbage over de ting han sagde til os. Han fortalte også hvor det var idealt for os hver især at bo i verden, og jeg havde hjemme i Danmark, Sydøst-asien og vest for Danmark. Han fortalte mig også om hvordan min søn i himmelen blev glad, når jeg var glad, og at den måde jeg kommer tættere på Gud er ved at hjælpe andre mennesker, det er mit kald. Og det har han vel på sin vis ret i.

Efter sådan en vild dag, med kage, sort magi, healing og fødselsdag, fik vi bare lidt at spise og kig til køjs. Philius sagde at det var den vildeste fødselsdag han nogensinde har haft, og han har da haft nogle sjove nogle gennem tiden.

ubud

Ubud er efter min mening helt fantastisk. Jeg havde hørt at den var rodet, støjende og stressende. Men, jeg må have sidde for lang tid på en bounty-ø, fordi jeg synes den er virkelig fed og inspirerende. Her er fyldt med butikker, spisesteder, små hyggelige kroge, palmer og jungle, aber og mennesker. Jeg er åbenbart overhovedet ikke stresset mere, fordi det var da noget der kunne få mig til at dreje rundt om mig selv, for bare 2 måneder siden.

Alt melder igen godt herfra. Heldige mig