SMERTEFRI OG 11 KG MINDRE

Jeg startede på et 6 ugers forløb hos Patricia og det fede liv den 11/1-21.

Det har været lærerigt og givende og alle pengene værd.

Jeg hørte første gang om det fede liv fra min nye chef i januar – 20 og som også lever DFL og derefter tog jeg tilløb i et helt år hvor jeg on and off prøvede på at leve DFL med mine egne hjemmestrikkede regler, men det virkede ikke rigtig.

Det gør det nu 11 kg er smeltet væk på de 6 uger med DFL-METODEN.

Jeg sover fantastisk – har overskud – er glad og positiv og har meget mere tålmodighed. Det bedste af det hele er at jeg er fri for smerter i min skulder/arm/ albue ( har prøvet både zoneterapi og massør, uden at blive smertefri – mine hænder er ikke hævede og fingrene sover ikke mere og er ikke ømme -jeg er fri for halsbrand/opstød og jeg er stoppet med smertestillende.

Efter at have ændret livsstil føler jeg mig virkelig levende og fyldt med energi.

Mit kortisol i kroppen er faldet drastisk og min mand har fået en “ny og glad” kone (det siger han selv) Jeg kan og vil så absolut anbefale det fede liv til alle dem som gider at lytte …

Hvem vil ikke gerne være smertefri og samtidig smelte fedtet væk ? 😉