Kan drømme blive til virkelighed

BESLUT DIG FOR HVAD DU VIL, OG SÅ GÅ EFTER DET….

Mange af os går rundt med en drøm i maven. Men for mange er det bare en drøm, som aldrig bliver til virkelighed. Men kan drømme ikke ligeså godt blive til virkelighed? Eller skal drømme bare være noget vi har, som skal blive ‘der’ og aldrig rigtig ’ske’?

Jeg møder hver dag mennesker med drømme – drømme om alt muligt. Drømme om at få et rask liv, drømmen om at være slanke og i vigør. Drømme om en karriere fyldt med oplevelser, drømme om at blive forældre, drømme om et nyt hus, drømme, drømme, drømme.

Men ofte så forbliver det ved drømme…

Men hvorfor?

Er det fordi vi har en overbevisning om at ’Det gode jo ikke sker for os’ eller måske kan det faktisk være at vi føler at vi ikke har fortjent at vores drømme bliver til virkelighed?

Det kan også være at vi tvivler på os selv og vores evner, vi føler os ikke gode nok, dygtige nok, spændende nok, seje nok, pæne nok osv. osv.

Og derfor går mange af os igennem livet med drømme der aldrig bliver opfyldt.

BEGRÆNSINGER

I mit mangeårig arbejde med alle mulige slags mennesker, fra alle mulige samfundslag, alder, størrelser og udfordringer, oplever jeg at vores største begrænsning er en illusion. I 99,9 % af tilfældene er det noget vi bilder os ind. Det er en illusion. Et fængsel vi befinder os i – i tankerne. Og faktisk er dette fængsel nok det sværeste at bryde ud af.

KLICHÉ

Det lyder som en kliche, at vi bare kan gå efter vores drømme, men jeg er af den overbevisning at det er muligt. Det er bare at gøre det. Men det kræver mod og det kræver at vi er villige til at betale den pris det koster, fordi som de fleste af os ved, så er det de færreste ting der er gratis og uden omkostninger.

 Når vi har en drøm om en krop, som opfylder alle vores behov, som har det energi niveau vi ønsker, som ser ud som vi ønsker, som ER som vi ønsker, så skal vi træffe en beslutning om at det er dét vi vil. Vi skal træffe en beslutning om at der ikke er noget alternativ og så skal vi gå efter det.

Det er første skridt.

At træffe en beslutning og gå efter den.

Men jeg lover dig, at der er en konsekvens. Der er noget du vil miste ved at gå efter det du drømmer om. Du ved, ligesom en atlet, der vil vinde guldmedaljen, så skal der trænes, også selvom det regner, og du vil måske også skulle betale en pris på hjemmefronten, fordi det tager en masse af din tid at træne. Men det er et valg.

Og jeg lover dig, der vil være så meget at vinde, fordi der er en grund til, du har en drøm om noget. Det er fordi du har en følelse af hvad det vil berige dit liv med. Du mærker en masse ting du vinder ved at opnå din drøm.

Men får vi det ’placeret’ forkert og tænkt at der ikke er en pris at betale, så kan vi nemt få et chok når regningen kommer – og så er det nemt at krybe tilbage til det gamle velkendte.

NÅ DINE DRØMME

Et par fantastisk råd jeg vil give til dig, som har en drøm i maven er, at træffe en beslutning, og gå efter den.

Fordi pludselig en dag er dit liv gået dig bi og du har ikke længere chancen for at din drøm bliver til virkelighed. Vi lever ikke for evigt…. Det gør vi bare ikke. Så træf en beslutning.

Vær klar over at det ikke er gratis. Tænk konsekvenserne igennem igen og igen, men lad dig ikke skræmme, fordi ofte så er prisen lang billigere, end vi troede den var, i vores tanker. Men den er der, og det kan du lige så godt acceptere.

Hvis du ikke selv har den konkrete løsning for at nå dine mål, så hyr en ekspert til at hjælpe dig. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen og der er heller ingen grund til at det skal være sværere end som så. Find en der har erfaring på området og betal hvad det koster.

Og når tingene bliver svære, hårde og uoverskuelige, så hold fast i drømmen… se den for dig, føl den, mærk den og tag det næste skridt.

Fordi, jeg tror på, dybt i mit hjerte, at vi i langt højere grad fortryder de ting vi ikke har gjort, fremfor de ting vi har…..

Så hvis du har en drøm i maven… så gå efter den…

Kærlig hilsen

Patricia