Ingen migræne for første gang siden barndommen og minus 21 kg.

2018-12-04.png

Louise har ikke migræne mere for første gang siden barndommen -og har smidt 21 kg på 6 mdr.

Hej jeg hedder Louise, her er min rejse på dfl, med et vægttab på 21 kg indtil videre!

Jeg egentlig aldrig været overvægtig før jeg fik mine 3 børn. Kiloene sneg sig bare på. Tror jeg hr prøvet det meste for at komme dem til livs. Hver gang har jeg tabt mig, men kiloene er kommet snigene tilbage, plus lidt ekstra.

En god veninde. startede op på Det fede liv i april 2018 og jeg så hvor nemt det var for hende. Jeg meldte mig til intro møde i maj og startede op den 23/5-18. Allerede på 3 dagen af mit forløb, blev jeg fløjet til Athen – min far var ramt af blodprop i hjertet.

Han døde desværre under en hjerteoperation 3 uger senere. På trods af personlige problemer og udfordringer, har jeg været helt på DFL. Jeg har taget bevidste sunde valg for mig selv og har overholdt det hele. Jeg har ikke været ude af ketose siden min opstart den 23/5.
Jeg har nu tabt næsten 21 kg på 1/2 år.
Det har været noget af det nemmeste og bedste jeg nogenside har gjort for mig selv. Udover de tabte kilo har der været mange “bonus”gevinster. Jeg har siden barndommen døjet med hovedpine og 3-4 dage om ugen og migræne.
Siden opstarten har jeg stor set ikke spist en hovedpinepille. Jeg har ikke ondt i kroppen om morgenen når jeg stíger ud af sengen. Har fået en blød og lækker hud ( som har kunnet følge med vægttabet). Jeg er i bund og grund blevet et gladere menneske der har det super godt. Er blevet bedre til at prioritere mig selv og tage gode valg. Jeg er godt halvvejs på min vægttabs rejse og holder fast i DFL. Tak til Patricia for at vise vejen og for de vigtige redskaber

Kærlig hilsen

Louise

Døjer du med migræne?

Læs mere om vores forløb her – med mulighed for fysisk mødegang mange stedere i landet!

migræne


Du kan læse Fredes historie her omkring hvordan han blev insulinfri på kun 3 uger!