Farvel til diabetes og 27 kg

I dag modtog jeg en lille update fra Karin Fram – hun siger nu farvel til medicin mod diabetes type 2, 27 kg og meget meget mere..

Jubiiiii,👍❤️ jeg startede på DFL 29.jan i år og har nu sagt farvel til 27 kg. ❤️ Mit mål er at tabe mig ca 6 kg mere.

Jeg var til diabetestjek hos lægen i går. Nu skal jeg stoppe med diabetes medicin (Metformin), hvilket jeg har taget siden 2006. I sommer stoppede jeg med medicin for slidgigt (knæ og ryg) Kolestorol og vanddrivende.

Slut med 4 slags receptmedicin, det er fantastisk.👍❤️❤️❤️

Blodtrykket er normalt, men jeg skal fortsætte med denne medicin (lavere dosis) indtil næste tjek i februar 2019.

Nå ja, så er der alle de andre fordele: bedre søvn, ingen væskeophobninger i kroppen, ingen halsbrand, kan mærke sult og mæthed, spiser 1 til 2 gange dagligt, sjældnere hårvask, øjenbryn er vokset ud igen, stress og hormonbalancen er bedret, ingen træthed efter måltid – og jeg kunne blive ved 😍❤️

Jeg har ikke haft det så godt som nu i rigtig mange år, det er bare utroligt hvad denne livsstil kan gøre for en.😍👍🙏

Jeg er så taknemmelig for den støtte, jeg har fået fra alle i DFL – teamet 💕❤️💕

Kærlig hilsen

Karin ( og Patricia)

Har du diabetes?

Læs mere om vores forløb her, med mulighed for fysisk mødegang flere steder i landet

migræne diabetes

Du kan læse Fredes historie her omkring hvordan han blev insulinfri på kun 3 uger – hvor han startede på Det fede liv på 58 enheder insulin i døgnet

Patricia insulinfri diabetes