Når en kursist siger farvel til medicin!

Annalovise her har sagt farvel!
Hun har sagt farvel til en medicinliste så lang. Hun har sagt farvel til en krop der ikke fungerer og en ustabil psyke.

Hør hendes historie her!

2018-11-23 (5)

Farvel ??
Farvel til en krop der har været forgiftet i 20 år og goddag til en krop der er nede på max 6 stk treo om dagen og migræne pille kun ved behov. Vil lige remse op hvad forandringen er på min medicin: 

  • Ipubrufen 600mg
  • Diclon 50mg
  • Pamtoprazol 40mg mod mavesår
  • Kvalmestillende 10mg
  • Quetiapin beroligende og angst dæmpende50mg
  • Prometazin mod søvnløshed 50mg
  • Furix vandrinende 40 mg
  • Alminox (har jeg taget mod for meget mavesyre, men havde faktisk for lidt ) Symptomerne er de samme! Derfor er vi mange der tror vi har for lidt
  • Treo tog jeg mellem 8-12 stk dagligt
  • Subtrimatan migræne piller (overforbrug i stor stil )

Status er som sagt at jeg tager max 6 stk treo og migræne pille kun ved behov!
Alt dette er jo et mirakel, og min krop er nu begyndt at regenerere sig selv. KUN via kost i sammenråd med
? DET FEDE LIV! ? De piller IKKE ved folks medicin, men det er gået sin naturlige gang, da behovet blev mindre og mindre og nu stort set er ikke eksisterende ??

For første gang i mit liv!

Det er første gang i mit liv jeg har opnået så stor og betydningsfuld ændring af min krop, så det skal da fejres ved at fortsætte på næste forløb så jeg kan blive endnu klogere på min krop/ psyke/ mindske stress og ikke mindst komme de overflødige kilo til livs, i det tempo min krop selv vil tillade.

For mig er det vigtigt at kunne sætte mig nye mål, og have noget at stræbe efter. Mit mål er på sigt at blive fri for antidepressiv og stoppe med at ryge.
Mit store ønske er også en skønne dag, at kunne få lov til at hjælpe andre som har en tung historie i bagagen. Jeg føler at have rigtig meget at forære videre af min egen historie, der indeholder en meget lang rejse som havde taget min krop og psyke rigtig mange svære år, at komme i den tilstand som inden jeg startede hos DFL (det fede liv)

Det fede liv !

Hvor jeg blev mødt med forståelse, varme, en tro på mig om at det også kunne lykkedes for en som jeg at skabe forandring og bo i en krop som jeg trives i.
Jeg har fået så meget viden ind, som jeg aldrig troede jeg ville finde svar på.

Når vi kommer til kosten, så er det næsten for godt til at være sandt hvor let det har været at spise sig ud af helvedes smerter, intet overskud, konstant træthed, manglende godt humør og pirrelighed ( nu er jeg jo kvinde, så vi ved alle at der altid gemmer sig en heks omkring et hvis tidspunkt på måneden ) ???
Inden at folk kaster lidt op over min himmelske status, vil jeg lige sige at det selvfølgelig stadig forekommer at jeg får overbrugt mig selv psykisk og stadig kan have en off dag med træthed i ny og næ! Men der er langt i mellem de dage, og jeg sover hver eneste nat uden at vågne. Før vågnede jeg mindst 2-4 gange på en nat af smerter og generalt uro.
Jeg krædser ikke længere om mad hvor det fylder min hverdag på en dum måde og sukkermonsteret har været dødt i 9 uger ??????

Er gået fra at slæbe mig gennem dagen, hver eneste dag. Trist og modløs i humøret det meste af tiden, og min psyke har kørt op og ned i sik sak ?Hver dag skulle kæmpes igennnem, og havde kort lunte samt følte mig bare tung og død i kroppen.

I dag 9 uger efter er jeg bare fyldt med energi hver dag, det er kun oprigtig behagelig træthed jeg mærker når det skal mærkes. Mit humør er fantastisk og ser frem til hver eneste dag starter! Har meget mere overskud og har stort set ikke været depressiv igennem de sidste 6 uger ?

Jeg har prøvet alt, som i alt… Og intet har virket, men besluttede mig for at det var sidste gang jeg skulle sætte gang i noget nyt og jeg gik ind i det her med blod på tanden og hver eneste dag er min gejst blevet større. På svære dage hvor mødet har taget livet af mig, har alle mentorene være de mest fantastiske mennesker og få min tro på banen igen. Har også oplevet at mine med mennesker på holdet, har gjort en kæmpe forskel

Nu vil jeg snart gå fortsætter forløbet i møde med fortsat kæmpe nysgærighed og glæder mig uhæmmet meget! Patricia Højbo Caroline Pedersen Gammelgaard Pia Iven Tina Thede Olsen og alle de andre, i er simpelthen for vilde at være under ?vingerne på
For mig er jeg blevet så passionerer og der faktisk findes en måde st leve på som er det letteste yden afsavn OG som virker!
Af hjertet tak fordi jeg fik muligheden i det fede liv ??????

Tager du også meget medicin? 

Læs mere om vores forløb herunder, hvor du kan få lige så meget succes som Annalovise – så let som ingenting!

migræne diabetes

Læs mere om vores fede succes’er her