Mød den skeptiske Tina og hør hvad der er sket med hende

Da jeg startede lidt halvhjertet 1. januar, 18, havde jeg slet ikke forestillet mig denne rejse og udvikling.

Faktisk tog jeg ikke nogen mål af min krop – min skeptis vandt i første omgang.

Jeg vejede da 83 kg – brugte str xl. Xxl og str 44 i tøjstørrelse. Jeg havde gigt i hele kroppen. Min tunge og mundhule gjorde ondt hver gang jeg spiste. Jeg var utilfreds og manglede energi til at overkomme hverdagen. Min hud var fyldt med hudorme og bumser. Og Jeg overspiste på mine følelser.

Jeg havde i flere år oplevet hvordan min vægt bare steg og steg – uanset hvad jeg gjorde. Så jeg troede ikke rigtig på at det ville have nogen særlig effekt på mig.

Heldigvis tog jeg fejl.

Jeg fulgte kurser, fulgte kosten og se bare nu:

Nu vejer jeg 66 kg, føler mig slank og får dagligt tilsagn om hvor fantastisk jeg ser ud.

Jeg har ikke kun tabt mig, jeg har fået mere selvværd, energi, livsglæde, målrettethed og er sluppet at med alle mine smerter. Min hud i ansigtet er blevet så fin, jeg får ikke længere bumser hele tiden.

Min tøjstørrelse er nu 38 og medium. Jeg har afleveret 4 store fyldte sække med tøj, der pludselig var for stort. Det mega sjove er, når jeg skal have nyt tøj, tror min hjerne stadig jeg skal have str. 44. mens tøjekspedienterne overbærende og smilende henter en noget mindre størrelse.

Min gigt er forsvundet – jeg vågner frisk om morgenen. Før vågnede jeg med besvær og smerter i mine led.

Min tunge og mundhule giver mig ikke længere daglige smerter– det er jo så FEDT😊

Jeg har købt en smart bikini, som jeg glæder mig til at hoppe i om et par dage – og det er første gang i mange år, jeg vil hoppe i en bikini med stolthed.

Som det ikke var nok, er jeg blevet klog på mit spisemønster via. Signe Ruby Jeg har spist på mine følelser.

Det gør jeg ikke mere, jeg gør som Signe har anbefalet, lytter til hvad mine følelser siger – og tager mig af mig, i stedet for at dulme mig med en masse mad.

Tusinde tak til jer alle for at hjælpe mig til at blive den bedste udgave af mig.

Kæmpe krammer til jer alle <3

Knus Tina

Her er Tina før:

2018-09-09 (11)

 

Her er Tina efter:

 

2018-09-09 (10)

 

 

 

Læs mere om Dit fede liv
-og snart vil livet også blive fedt for dig

 

 

2018-09-09 (5)

 

TRYK TILBAGE TIL FEDE SUCCES’ER HER