FEDE OPSKRIFTER DER FORANDRER DIT LIV

Du befinder dig nu på forsiden til alle mine ketosevenlige opskrifter. 

Herfra kan du finde konkrete opskrifter eller inspiration til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. 

Alle retterne er tæt på retter, du allerede kender, men med små justeringer. De opfylder principperne, og opfylder din krop med næring og vitaminer!

Opskrifterne her er for alle, så er du endnu ikke i mål med dit vægttab, så skal du selv tilpasse protein mængde og huske den rene fedtkilde. De grove grønsager tilføjes, hvis ikke de allerede er i opskriften.

Husk altid at følge DFL principperne.

o-FIVE-KIDS-facebook

Aner du ikke, hvor du skal starte? Lad mig fortælle lidt om de ketosevenlige opskrifter jeg selv er helt vild med!
 
I forhold til aftensmad er mine egne favoritter indianergryde, som også er ungernes favorit, tortillas og vores klassiske lasagne.
Hvis det skal være sødere, er kakao med smør og fløde altid et hit til morgenmad eller frokost, mens jeg heller ikke kan slippe uden om at anbefale den lækreste jordbær cheesecake til dessert. Desuden gør det mig heller ikke spor at sætte tænderne i en lækker grovbirkes med tandsmør. De er så gode og minder meget om dem, som fås ved bageren, men med bedre ingredienser i. 
 
Et sidste tip herfra er jordbærdrøm, som bedst kan beskrives som en blendet masse af lækkerhed. Jeg bruger den både til morgenmad, mellemmåltid og dessert. Uhm.. 
I Det fede liv går vi derfor ikke glip af noget! Som du nok kan læse, gemmer mine undermenuer på en masse forskellige opskrifter. Derfor kan du uanset, om du er til kød eller ikke, er lidt lækkersulten eller skal finde lidt ekstra tilbehør til en ret finde frem til noget, som tiltaler dig. Det er også her, du finder opskriften til vores allesammens kære ven Shrek og hans bedre halvdel Fiona. Opskriften på bone broth findes også her. 
 
Velbekomme!

 

DRINKS

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers