2018-01-03 (1)

Januar er paradis for nytårsfortsæt, og de fleste af os plejer at gå på slankekur, og melde os ind i et motionscenter.  Men de gode intentioner holder sjældent mere end en uges tid!
Men hvorfor er det egentligt sådan?

Fordi inde i dig bor der en monster!

Sukkermonsteret har haft en fest hele december. Han har vokset sig stor og stærk, og har fuldstændig fået overtaget over dig – og din krop.
Det er ham der ikke kan gå forbi en snollerskål, det er ham der har brug for at hygge sig med noget til filmen, og det er ham der kravler rund i skabene og leder efter noget af proppe i munden når trætheden melder sig.

Det er ikke dig – det er sukkermonsteret!

Men hvad sker der så på en slankekur?

Når du går på slankekur, så sker der en masse forskellige ting i din krop, og meget af det er biokemisk.

Når du begynder at spise færre kalorier, så går din krop i sultestrejke og den sætter forbrændingen ned..
Den holder på alle depoterne, fordi den ikke ved hvornår den får mad igen.
Det er nemlig den måde den holder sig selv i live på.

Du fjerner sikker også de fleste af  kulhydraterne, fordi vi ved jo godt at kulhydrater er roden til alt ondt, og så skærer vi selvfølgelig også fedtet væk. Det er jo fedtet vi bliver tykke af, det ved alle jo!!!
Så hvad skal din krop så leve af?

Når vi har fjernet både kulhydrater og fedt, så er der kun protein tilbage – og det er jo dét vores krop er lavet af – så vi skal så forbruge af os selv for at overleve?
Protein er en rigtig dårlig energikilde, og kroppen føles tung og hård at danse med, men hvis der ikke er andet næring tilbage, så må kroppen jo bruge det.

Konsekvensen er så at vi mister muskelmasse. Så når du har sultet dig selv,  og levet restriktivt i en uge, så har du måske tabt et par kilo.. men ikke fedt, derimod kun væske og protein.
Det er altså ikke særlig fedt vel?
Når din krop bliver frarøvet en masse næringsstoffer, og sukkermonsteret stadig er i live, så er det meget meget svært at holde en slankekur.
Du vil lægge så begynde at lægge mærke til alt det lækre brød hos bageren, børnenes slik, og de småkager der er tilovers fra julen.. og det vil kræve en rygrad af beton for at modstå presset.

Og så falder du i! Du kan ikke modstå mere, du kaster dig over køkkenskabene og kaster alt i hovedet, fordi din krop er så meget i undreskud. Du får dårlig samvittighed, og du tænker.. i morgen. I morgen så starter jeg forfra. Og sådan bliver du  ved…

Så skal vi ikke bare sige at vi har prøvet denne form for slankekur – og skal vi ikke bare blive enige om at det ikke virker.
Det virker måske første gang man prøver det, når man er 25 og kroppen er fit for fight, men når vi rammer de 30, og vi har været på slankekur et utal af gange, så virker det bare ikke mere..

Så nu er det tid til noget andet. Noget der virker, noget der er sundt for kroppen, noget der ikke kræver rygrad og noget der ikke er en evig kamp –  hvor du altid er taberen, og hvor det altid bliver et nederlag.

Her i Det fede liv smæsker vi os i alt den mad vi overhovedet kan få ned. Det er smør, fløde og fede ting. Fordi på denne måde afbalancerer vi kroppens organer, hormoner og signalstoffer. Vi kan nemlig kun tabe os på en sund måde i en sund krop !

Kroppen får pludselig alt den næring den har brug for, og den har en fest og den kan trygt give slip på fedtlageret.
Og så slår vi samtidig sukkermonsteret ihjel, så lysten til børnenes slik og den gamle tørre småkager fra julen, forsvinder som dug for solen.

Når det så er sagt, så spiser vi selvfølgelig også kager og is, når vi lever Det fede liv.
Men det er desserter, der er lavet af rene råvarer, som fløde, mørk chokolade og smør, ikke alle de kemifyldte lightprodukter, som bare gør kroppen forvirret og syg!
Vi spiser kvalitet – og så sparer vi ovenikøbet en masse penge på det samtidig!

What’s not to like??

Så kom med os, og lev Det fede liv – du fortjener det!

Det bliver det letteste du nogensinde har gjort!