En lille hilsen fra Jessie Bech

Kære alle, jeg har noget jeg må dele med jer, nogle dage har jeg haft det sådan at jeg have brug for at stå et eller andet sted og råbe ud til alle alt den glæde jeg har følt, ved at være med i Det fede liv.
Når jeg med så små ændringer i mit liv, kan føle mig SÅ godt tilpas og samtidig tabe mig, det er så helt fantastisk. Nu har jeg rundet de 6 kg Og er bare så glad. Ville ønske jeg på sigt ville kunne hjælpe andre på samme måde som jeg er blevet hjulpet. Jeg havde SÅ svært ved at tro på de lovord om vægttab og bedring i krop og sind, men det er så sandt som det er sagt.
Jeg sover bedre, har mere energi og jeg har en ro i kroppen jeg ikke har haft før og så har jeg tabt 6 kg og kan passe tøj jeg ikke har kunnet passe i årevis. Det fede liv er på alle måder en winwin. Tusind tak for de sidste 6 uger, jeg ville ønske at alle ville opleve hvad jeg har oplevet!