DEN SKEPTISKE TIMM – NU ER TRUSLEN OM DIABETES VÆK!

Timm startede med at leve Det fede liv for 4 uger siden. Jeg husker ham tydeligt til vores intromøde i København, da han var en kæmpe skeptiker.

Timm har døjet med sin mave og tarm i mange år og er en af de mange, som fuldstændig have givet op håbet om nogensinde at få ro i kroppen og ikke mindst tabe sig.

Her er Timms status efter 4 uger:

7,8 kg
Hvad Timm selv siger:

‘Må da indrømme at da jeg sad til intro på Dit fede liv var jeg temmelig skeptisk, da jeg med mit held ikke ville kunne få det til at fungere med den smadret mave’

Men jeg havde været hos lægen kort inden, hvor min læge gav mig et ultimatum !

Lægen sagde:
‘Dine tal viser at de ligger over grænsen, og det lader til at du har sukkersyge. Derfor bør sætte dig på diabetesmedicin. Men nu giver jeg dig 2 måneder til at tænke dig lidt om, og så må vi jo se hvad der skal ske¨’ !!!

Jeg bestuttede mig for at deltage i et intromøde til Dit fede liv, og da jeg sad der og lyttede til Patricia, så er der altså virkelig nogle aha moments.

Jeg bestuttede mig for at nu skulle det være og jeg startede på forløb kort tid efter.
Nu er der gået 5 uger og jeg har været til lægen igen.

Lægens dom var at nu er jeg langt væk fra truslen om diabetes…..

-min læge er blown away.
Love my (fat) life

NU ER DET TID TIL EN UPDATE FRA TIMM EFTER 4 MÅNEDER PÅ DET FEDE LIV !
Nu 4 måneder senere har jeg alt i alt så smidt 26 kilo og sat ned i astma medicin og har det bedre i mave, krop, hoved og hud ja det er helt klart været en vin vin og kan nu sige jeg er tæt på sommerklar !

Uden DFL var jeg ikke kommet så langt, den opbakning og støtte jeg har fået af team Patricia og