Minus 12 kg, ingen smerter, tykkere hår og flottere hud!

Hej Jeg hedder Lotte Christensen!
Jeg har det meste at mit liv har været overvægtig. Jeg har spist 1000 vis af helsingørpiller og letigen tabletter. Vægten er indimellem gået en lille smule ned, men mest bare op og op. 


Bare tanken om fødselsdag eller sociale arrangementer gjorde at vægten steg.

Jeg er godt igennem livet med mine 56 år – heldigvis uden hverken diabetes, forhøjet blodtryk eller kolesterol, men havde så mange andre ‘mindre skavanker’ som jeg egentligt havde accepterete som normalt. 
Havde hørt om Det fede liv gennem en kollega og luret lidt på Facebook og hjemmeside og endelig var jeg klar og gik jeg igang.

12 kg er nu smuttet og ca 50 cm smeltet af min krop.

Jeg gik fra en størrelse 56 og nu passer jeg fint en størrelse 48!

  • I dag springer jeg ud af sengen om morgen uden smerter.
  • Mine øjenbryn er blevet flotte og tætte
  • Jeg har ingen halsbrand
  • Fået meget flottere hud
  • Mit hår har ændret sig  og er blevet meget kraftigere. 

Det var i starten enormt grænseoverskridende at gå i Rema og købe piskefløde, Lurpak, ostehaps og flæskesvær. I dag er jeg ligeglad for indkøbene er også masser af spidskål og blomkål – det handler nemlig om hvad jeg tænker om det.

Jeg er ikke i mål men på vej og det giver mig en tro på resten af livet.

Kærlig hilsen

Lotte