DEN FEDE KLUMME I DIN AVIS!

Patricia Højbo er grundlægger af Livsstilen “Det fede liv” – der har base i Randers. Hun har selv været overvægtig og lidt af flere livsstilssygdomme, før hun besluttede sig at finde vejen ud af lisstilssygdomme med varigt vægttab. Hun har gennem de sidste 20 år studeret sundhed og er kommet frem til en livsstilsændring, der har hjulpet mange tusinde mennesker over hele landet.

NYESTE POSTS

Den fede klumme

Lad os se det i øjnene!
Vi har aldrig spist så fedtfattigt som vi gør nu – og vi har aldrig været så syge og så overvægtige. Og vi har heller ikke spist så meget snoller, boltret os i så mange kager og valgt de hurtige løsninger med færdigretter og andre farvestrålende pakker fra Netto, som vi gør nu!

Det er sådan jeg plejer at få folk til at spidse øreR – og nu satser jeg på at jeg har fanget din opmærksomhed også!

Det går ikke så godt vel?

Vi kender alle flere der er syge, har store ubalancer i kroppen, knapt nok kan slæbe sig igennem dagen og når de så kommer i seng – så kan de heller ikke sove.

Ikke at kunne sove, er faktisk næsten blevet en folkesygdom – en lidelse!!  Og det bliver sikkert også snart en diagnose. Kronisk søvnløshed tænker jeg det må hedde, når den tid kommer!

Diagnoser på diagnoser vælter rundt omkring i folkemængderne og medicin er den eneste løsning.

Hvis du tænker lidt over det, så er det eneste, vi får ind i vores krop, ud over sollys og vand, faktisk den mad vi spiser, så det undrer mig, at vi ikke tænker over den konsekvens det har på vores krop. Så længe vi spiser et lavt antal kalorier, så er det ligegyldigt om kalorierne kommer fra chokolade eller broccoli.

Men, vi bliver som sagt, mere og mere syge og mere og mere overvægtige -og jo, så vi spiser vi jo heller ikke særlig meget fedt… I hvert fald af det gode fedt!

Så nu er det tid til noget nyt.. ik?

Vi bliver simpelthen nødt til at gøre noget andet.

Og det kan jeg hjælpe dig med!

Hver 14. dag vil jeg skrive her i ’Den fede klumme’ om hvad du kan gøre for at ændre din livsstil, så let som ingenting.
Her skal vi snakke om alt muligt fra mad til medicin, ubalancer, diagnoser, kalorier og flødesauce.

Fordi i bund og grund, så er der virkelig, virkelig mange af os, der lider af alverdens ubalancer og det er de færreste der har disse med fra fødslen. Så et eller andet er der sket under vejs. Et eller andet har vi tilført kroppen, som har skabt en masse uro i systemet. Og som jeg plejer også at sige:
“Hvis vi kan spise os syge, så kan vi vel også spise os raske’”!!

Læs med om 14 dage hvor vi skal snakke om hvorfor en kalorie ikke bare er en kalorie – og hvorfor.

Kærlig hilsen

Patricia Højbo

DET FEDE LIV