Ny dansk forskning tyder på at højt fedtindhold kan afhjælpe diabetes og alzheimers!

Tak!

Jeg får ret ofte henvendelser fra mennesker der ikke forstår, hvorfor fedt ikke er farligt, som jeg både siger og skriver om, igen igen, at det ikke er! – og ja, det kan være trættene at høre på mig fordi jeg gentager mig selv!
Jeg kan jo godt forstå at det lyder mærkeligt – vi er jo blevet opflasket med, hvor farligt det er, og at vi kan både blive overvægtige, få diabetes, kræft og blodpropper..

Sagen er den, at vi aldrig har været så syge, som efter vi begyndte at leve fedtfattigt.. Vi er langsomt ved at tage livet af os selv som art.

Nu er jeg så heldig, at dem omkring mig, også undersøger forskning, som er hele essensen i hvad det er vi gør her i “Det fede liv”. Vi vil sprede budskabet, og løfte i flok. Fedt er ikke farligt – fedt kan forbygge både kræft, diabetes og alzheimers.

Og hvis i ikke tror mig, så læs med herunder – det kan være tung læsning, men det, der med andre ord står er, at ny forskning viser, at et højt indtag af fedt kan forbygge og afhjælpe diabetes, alzheimers og kræft!

Hvad siger i så?

-og så er det oven i købet danske forskning!

Jeg vil godt sige tak, fordi forskning ligeså langsomt bliver offentliggjort i Danmark også, som understøtter mine “påstande” og alt det jeg har brugt år på at komme frem til. På trods af at USA og Sverige allerede er klart over, at fedt er sundheds-fremmende.
Det er fantastisk!

Den eneste måde vi kan forandre os på, er ved at se ud af boksen. Den eneste måde vi kan få det bedre er, at vi selv begynder at lede efter løsninger, og ikke altid tager myndigheder og autoriteters ord for gode vare. Ofte har de ret, men ikke altid.

Nu har vi i så mange år prøvet at gøre det, vi har fået at vide virkede, men det viste sig så, at det gjorde det ikke alligevel. Derfor må vi ta’ skeen i egen hånd, og tage ansvar for vores eget liv, og prøve om vi kan finde en anden vej – der virker.

Det er det vi har gjort her i “Det fede liv”. Vi har taget ansvar og set ud af boksen, og det viser sig faktisk, at der er så meget forskning også på dansk, der understøtter teorien om, at fedt ikke er farligt, men derimod det bedste vi kan gøre for os selv og vores krop.

Hvis du vil vide mere om ” Det fede liv” så læs med her.

Et lille uddrag af artiklen:
Studiet er relevant for eksempelvis udvikling af behandling til personer, der lider af følgesygdomme efter diabetes. Især til patienter med sendiabetiske komplikationer som neuropati, som kan være meget smertefuldt.
”Et perspektiv kan være at følge en diæt med færre kulhydrater og mere fedt. Fedtet bidrager til at indkapsle og tilintetgør de sukkerstoffer, som forårsager smerter”, siger Mogens Johannsen, som understreger, at der skal kliniske forsøg til at afdække netop dette aspekt, før han vil anbefale diæter.

Læs hele indlægget her.

Sådan Danmark!