Louises minus 20 kilo i alt

Hvis nogen havde spurgt mig for et halvt år siden, om jeg tænkte over, hvad jeg spiste, så havde jeg nok tænkt, at det var jeg ligeglad med. Jeg har altid været slank faktisk det meste af min ungdom lidt for tynd.
Da jeg var teenager, var jeg helt misunderlig på mine veninder, der snakkede om slankekure. For hvor kunne jeg også godt tænke mig at have “behov for det” og på den være ligesom dem.
Noget jeg skulle få lært, efter jeg er blevet voksen er, at det ikke er altid lige nemt, at komme af med kiloerne, der har sat sig alle de forkerte steder. Jeg har altid kunnet spise, hvad det passer mig, uden at der satte sig et eneste gram. Men som citatet lyder: Du bliver, hvad du spiser. Måske ikke bogstaveligt, men jeg har lært, at det gør noget, hvad du putter i din mund.
Jeg er i dag en voksen dame på 34 år. Jeg er førtidspensionist p.g.a. sklerose. Derudover har jeg psoriasis og forhøjet kolesterol.
Og jeg vil gerne give min erfaring videre. For heldigvis bliver man klogere med årene. Der er lavet mange undersøgelser, der viser, at selvom det ligger i ens gener, så kan sygdomme undgås ved, at man spiser rigtigt – jeg var bare ikke klar over, hvad der var “rigtigt”.

For 6 måneder siden vejede jeg 62 kg. Et kilo tal der lå stabilt og det passede mig fint. Men på en måned steg vægten og pludselig vejede jeg knap 75 kg. Men det var mere følgerne, jeg ikke var glad for. Jeg var energiløs, jeg var ligeglad med alt og jeg kunne ikke længere genkende hende, der kiggede tilbage på mig i spejlet.
Jeg var blevet ligeglad med at passe på mig selv.
Bare det at skulle bukke mig blev svært. Jeg følte mig lige pludselig som en højgravid, der havde svært ved at binde mine sko og jeg var rent ud sagt træt af mig selv.

En dag præsenterede Patricia mig for “Det fede liv”.
Jeg var meget skeptisk, da jeg har læst og hørt fra min praktiserende læge, at p.g.a. mit forhøjede kolesteroltal, så skulle jeg holde mig fra alt fedt og også fedtkanten på kød og især æg. Ved denne livsstil følte jeg, at alle mine alarmer ringede. Jeg begyndte at undersøge, hvad fedt og sukker gør og hvordan det hang sammen – for jeg må erkende, at jeg aldrig havde hørt om det før den dag.
Allerede dagen efter var jeg overbevidst om, at jeg skulle prøve denne livsstil – Patricia kan være utrolig overbevisende, hvis hun vil… Det kunne jo aldrig gå værre end, at jeg jo altid kunne falde tilbage til mine dårlige vaner.
Jeg var før blevet præsenteret for andre livsstile/slankekure – faktisk så mange, at de bare havde forvirret mig mere end godt var.

Vi lever i en tid, hvor det handler om, at alle skal tjene penge på at reklamere for noget, som ofte slet ikke gavner os (efter min mening). Men jeg satte mig ind i tingene og læste alle de informationer, Patricia havde givet mig og så gik jeg ellers igang.
Tro mig, i hver eneste opskrift jeg har lavet, er jeg overrasket over, hvor fantastisk godt maden smager. Efter dag 11 var jeg på vægten…. Jeg havde tabt 6 kg!
Jeg var lykkelig. Nu kunne jeg se en udvej på elendigheden. For selvtilliden havde fået et knæk. Jeg var ikke længere glad for mig selv, så hvordan skulle andre kunne være det.

Jeg er blevet spurgt af flere, hvor mange kilo jeg har tænkt mig at tabe. Men for mig er “Det fede liv” ikke en slankekur. Det er en kur for et godt helbred, både for krop og sind, det er en sundhedskur og bivirkningerne er at man taber sig – seriøst.

Jeg vil tabe mig mere. For jeg er stadig ikke tilfreds endnu, men jeg ved, at det bliver så let som ingenting, da den måde jeg lever på, med lækkert mad hver dag uden besvær, bare er noget jeg gør – så let som ingenting.

Når jeg tænker over det, er jeg stadig overrasket over, at fordi jeg har spist masser af fedt og droppet kulhydrater, at jeg på bare elleve dage har tabt seks kilo – jeg har ikke engang motioneret!
Motion er sundt, men hvem kender ikke til det med at melde sig til i et fitnesscenter, komme der et par gange og så gå død i det. Jeg kan ihvertfald godt fortælle, at jeg er en af dem.
At vende mit liv rundt på en tallerken, ved at følge den her livsstil, er det bedste jeg har gjort! Livet bliver langsomt mere og mere fedt for mig!

Louise efter forløbet..

Det er slet ikke til at forstå, at der er allerede er gået de 6 uger.
Havde jeg ikke skrevet ned, hvordan det var gået fra uge til uge, så havde jeg nok næsten glemt, hvordan jeg havde det, før jeg gik igang med mit nye fede liv.

Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg bare har fået det så godt.
Før var jeg vågen flere gange om natten, nu sover jeg hele natten igennem. Jeg er ikke sulten konstant, som jeg var før og jeg har tabt 11 kg på 6 uger, og kiloene rasler stadig af, kan jeg mærke.

Det er helt fantastisk, og det er gået så let om ingenting.

Da jeg mødte Patricia, og hun fortalte om denne livsstil, var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte, at alt det FEDT, jeg skulle putte i munden, ikke kunne være godt for mig. Men jeg er godt nok blevet positivt overrasket. Jeg ved med sikkerhed, at jeg vender aldrig tilbage til min gamle livsstil!

Jeg var også ret skeptisk angående at skulle være på denne livsstil i hele 6 uger, men jeg har bare taget et måltid af gangen.
Da jeg stod på første dag og tænkte, hvordan jeg dog lige skulle komme igennem 6 uger uden mine Coca Cola, slik og andre dårlige vaner, havde jeg ingen anelse om, hvor let det ville være. Hold nu op, hvor har det været let det her.

Efter første uge havde jeg slet ikke lyst til at spise kulhydrater eller drikke cola, og jeg har næsten været panisk, hvis jeg har fået Nutella på fingerne – hvis jeg har smurt en franskbrød til mine børn (som stadigvæk får lidt af det “gamle”), af frygt for at skulle komme til at slikke på fingrende – FY føj da.. 😉
Førhen havde jeg bare spist det, også gerne med en ske, men nu har jeg SLET ikke lyst til at spise det. Og det er næsten det sjoveste ved denne livsstil, at man helt kan gå i panik over, hvis man skulle komme til at spise noget af det mad, man faktisk slet ikke har lyst til mere.

Jeg kan kun anbefale andre, at leve som jeg gør!

Man får det bare så godt med sig selv og ikke kun p.g.a. vægttab. Selvtilliden stiger også, og der er sket så meget indeni mig. Jeg har i dette forløb lært så meget om selvkærlighed. Og her mener jeg ikke et eller andet, jeg har fået trukket ned over hovedet om at elske mig selv. Jeg er begyndt, at se på mig selv med andre øjne, og jeg har lært, hvor vigtigt det er at passe på sig selv.
Jeg har ikke været god ved min krop før. Jeg spiste, hvad jeg troede var bedst for mig, fordi jeg vidste ikke bedre. Men hvis vi tænker lidt over det, så har der aldrig været så mange syge mennesker, som der er nu, og vores kost har aldrig været så fedtfattig.

Jeg selv har været meget syg, da jeg er sklerosepatient. Men jeg forstår nu, hvor vigtigt fedt er, når man har denne sygdom. Jeg har ikke haft et eneste attack, siden jeg startede denne her livsstil!
Desværre er der mange, der først tænker over, at de har levet helt forkert, når de først er blevet syge. Men i og med at jeg har ændret min livsstil til ‘Det fede liv’, har jeg fået det SÅ meget bedre, og jeg anser ikke mig selv som syg mere.
Min psoriasis er helt væk, min energi har fuldstændig forandret sig, og jeg ser på mig selv med andre øjne. Folk fortæller mig, at jeg ser bravende godt ud og stråler som aldrig før. Jeg føler faktisk, at jeg har fået et helt andet liv – og det er jeg så taknemmelig for.

Jeg håber, at mit budskab kommer ud, både til de som er syge,  men også de, der er raske og som bare gerne vil have et langt, godt (og fedt) liv!
Vælg et forløb ved Patricia, fordi dét giver stof til eftertanke!

Jeg ved, at alle Patricia har haft igennem forløbet, har fået det meget meget bedre med deres sygdomme og overvægt, og mange har fortalt mig, at de nærmest har oplevet mirakler, hvor tosset det end lyder.

Igennem hele forløbet har jeg fået alt den hjælp, jeg har haft brug for. Patricia er en fantastik kvinde, der på grund af hendes smilende væsen altid får en til at føle sig speciel. Vi er alle noget særligt, og det får Patricia ALLE til at føle. Uanset hvad jeg har haft af spørgsmål, har hun altid kunne forklare mig løsningen, så det har været til at forstå, og hun har samtidig været der, tæt på, hele vejen igennem.
Så en kæmpe tak til Patricia – uden hende havde jeg aldrig fået det så godt, som jeg har det i dag – og jeg vil ønske for alle, at de vil gøre det her for dem selv. Der er ikke noget federe – end at leve det fede liv!

Kærlig hilsen

Louise

PS. Louise har nu tabt sig 20 kilo siden juli 2017