Hvis døren ikke åbner, så er det ikke DIN dør..

Det skal være let at være slank, og vi skal forvente, at alt godt kommer vores vej..

“Her i det fede liv, knokler vi ikke for at tabe os. Normalt, når vi er på slankekur, er det en kamp, og vi skal undvære alt muligt, og træne helt vildt for at tabe os. Dette modstrider hele min livsfilosofi, fordi jeg tror på, at være slank og sund, skal være det letteste i verden. Og det er det for os, som lever det fede liv.”

“Det skal være skidt, før det bliver godt”, er en af de helt store hits jeg ofte hører. En andet “god” livsfilosofi er ” Work hard and look great”, eller “Hvem har sagt, at livet skulle være let”.

Så er det, jeg tænker: “Jamen, hvem har egentligt sagt, at livet skal være hårdt? “Hvorfor SKAL det absolut være skidt før det bliver godt, og hvorfor skal man absolut “Work hard to look great”?

Måske er det bare talemåder, men jeg tror, at det er med til at kode hjernen, til at forvente, at livet er en kamp og alt, hvad man sætter sig for, er noget man skal kæmpe for.
Jeg tror ikke, at det er meningen med livet – at knokle derud af, og kun kan få gode ting i livet, hvis man kæmper for det.

De, som kender mig ved, at mit liv ikke har været en dans på roser, og jeg har oplevet det værste, man kan opleve som forælder. Ikke fordi jeg vil komme nærmere ind på det i dag, men lad mig bare sige, at jeg har haft min andel af ulykker på min vej.

Livet har forandret mig meget, men jo mere modgang jeg har haft, jo mere positiv er jeg blevet ( og det er faktisk her, jeg bliver lidt bekymret for mig selv hi hi)

Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvorfor vi skal gå rundt og tro, at livet skal være hårdt, før det bliver godt? Jeg forstår heller ikke, hvorfor man skal kæmpe for dét, man gerne vil have. Og jeg tror bestemt ikke, at vi skal knokle for at have en slank og sund krop.

Der findes et fedt udtryk der hedder: ” If the door not opens, it’s not your door”!
En fantastisk tilgang til livet, synes jeg. Altså hvis døren ikke går op, så er det, fordi det ikke er DIN dør. Det betyder, at hvis man skal kæmpe for noget, man gerne vil, men konstant møder modgang, så er det fordi det ikke er dét man skal. Det er meningen, at livet skal være let, ikke en kamp.

Når det så er sagt, er det er ikke ens betydende med, at man ikke skal gå efter, hvad man vil med sit liv, men hvis det er meningen, så vil døren åbne sig.

Da jeg kom på, at “Det fede liv” skulle hedde “Det fede liv”, var det ikke tilfældigt.
Det er en talemåde, jeg altid har brugt meget, ligesom mange andre sikkert har gjort.
Jeg har sagt tusindvis af gange: ” Hold op, vi lever bare det fede liv hva?” eller “Hvor er livet da bare fedt”.
Det er sådan, jeg opfatter livet. Og jeg tror på, at det koder min hjerne til at opfatte alt det positive omkring mig. Og jeg tror også på, at det gør, at netop livet bliver fedt.

“Det fede liv” har så mange forskellige referencer for mig, både fordi jeg mener, at det er en del af mig, at tænke sådan, men selvfølgelig også, fordi vi spiser en masse fedt.
Vigtigst af alt, ligger dog i betydningen, at vi ikke skal kæmpe for at se godt ud. Vi skal ikke kæmpe for at tabe os – og vi skal heller ikke knokle for at have det godt.

Jeg ved, at enhver der har været, eller er igennem forløbet ‘Dit fede liv’  vil give mig ret i, at vi lever Det fede liv – så let som ingenting.
Det har aldrig har været nemmere, at være slank, at se godt ud, at være sund og frisk, og vågne hver morgen med mod på livet.
Så når siger at “Vi lever det fede liv her”, så mener jeg det virkelig. Jeg tror på, at vi er skabt til at leve sådan her, både biokemisk, men også at være slanke og velfungerende- fordi vi fortjener det – ikke fordi vi skal gøre os fortjent til det!

Det skal være let at tabe sig, det skal være let at være slank, og hvis du altid har kæmpet for at opnå dette, så er det den helt forkerte vej, du er gået. Kom med os istedet og oplev hvor let det er at være slank, og leve det fede liv..

Kærlig hilsen

Patricia