Har du nogensinde tænkt’, Hvorfor skal det være så svært at tabe sig, bare en lille smule, og når jeg gør, så tager jeg det hele på igen

 


Åh nej tænker du, fordi det sidste du har brug for er en anden diæt eller slankekur!!!!!

Men læs nu alligevel lige med..

Kender du det, at du følger en kur, hvor du bliver fortalt, hvad du skal spise, og når det så ikke virker så går du videre til den næste kur, som heller ikke virker, og så ender du faktisk op med at føle, at der er noget galt med dig, at du har manglende viljestyrke eller bare ikke har rygrad til at holde fast i noget?

I mit arbejde med tusindvis af mennesker har jeg ikke oplevet, at folk har et problem med viljestyrke – de har simpelthen bare aldrig lært den rigtige måde at tabe sig på. Det er helt naturligt, at man ikke kan eller vil holde fast i noget der ikke virker og slet ikke, hvis det skal være en kamp. Hvis du gør det rigtige, og du ved, hvordan du gør, så vil det ikke være hårdt arbejde at holde fast, og det vil heller ikke kræve rygrad.

Jeg har fundet ud af, at The missing link i forhold til vægttab faktisk er manglende ‘oplysning’. Det nytter ikke noget bare at fortælle en person, hvad de skal spise, men det er grundlæggende, at vi i stedet forstår hvorfor og hvordan. Vi skal vide, hvordan kroppen fungerer, hvordan vi forbrænder fedt, hvordan vi skaber sundhed i kroppen og ikke mindst i sindet. Hvis vi ikke ved hvorfor, skaber det ingen værdi for os.

For at forstå kroppen og for at forstå hvordan kroppen fungerer rent biokemisk, er vi nødt til at forstå, at kroppen ikke kan tabe sig på en sund måde i en usund krop. De fleste mennesker har prøvet at løse symptomet på en usund krop først, altså vægten, men det er sundheden, der skal løses, og så vil vægten følge med, som et symptom ikke som det grundlæggende problem.

Fedtforbrændene hormoner!
Der findes 6 fedtforbrændende hormoner og 3 fedt fremstillende hormoner, som bliver udløst på forskellig vis, og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg jo, det vil være en super ide at kende til dem, så man kan fikse roden og ikke bare symptomet.

Vi har alle prøvet at kunne tabe os ved at skære i kalorierne i en periode, især da vi var unge, men hvis det ikke længere virker, så er det altså biokemien, du skal gå efter, som de fleste mennesker faktisk slet ikke er klar over spiller en afgørende rolle i forhold til vægttab.

Lad os starte med fedt…
Fedt er ikke kun en polstring, som mange tror, det er et helt sammensurium af reserver af energi, men fordi de fleste mennesker kører deres krop på sukkerbrændstof, får de sjældent forbrændt fedtet, som faktisk ligger der som en kæmpe benzinmotor klar til at blive brugt.

For at fedtforbrænde skal du ikke kun udløse et enkelt hormon, men faktisk 6 vigtige hormoner, som giver denne her optimale fedtforbrænding, og resultatet vil ikke kun være, at du taber kropsfedt, men også at du bliver sund og rask og ikke lige at kimse af, så er disse hormoner også anti-aging.

Jeg har erfaret, at de fleste mennesker faktisk kan deles ind i kropstyper, hvor det grundlæggende er forskellige hormoner, der er i ubalance, og når du har forstået, at det ikke har været din krop, der har arbejdet imod dig, men at det er hormonerne, der har været i ubalance, så vil det være meget nemt og overskueligt for dig at ændre din kropsform. 
Mange siger til mig, når de hører, jeg arbejder med ’slankekur’: “Jamen, jeg ved jo godt, hvordan jeg skal gøre”.. Til det kan jeg kun sige: ” nej det gør du ikke – du er blevet misinformeret og er endt med at føle dig som en fiasko igen og igen. Problemet er ikke, at du ikke har rygrad eller viljestyrke, problemet er, at you got it all wrong, the missing link er uddannelse i kroppen, ikke bare et quick fix af symptomer”.

Så det er ikke bare din krop, der er dum og arbejder imod dig, men at det er dine hormoner, der er helt i hundene, ledningerne når simpelthen ikke sammen længere, eller knapperne er faldet af. Derfor hjælper jeg mine kursister til at forstå hvilket hormon eller organ, der er ansvarlig for deres kropsform, så vi kan løse problemet. 
Enhver kan tabe sig.


Alle kan tabe sig på en hvilken som helst slankekur…,
Det er min oplevelse at alle kan tabe sig på en hvilken som helst kostretning, men hvis hormonerne ikke er rettet til, så vil du altid vende tilbage til den kropsform, du kom fra, altså selvom du taber dig en smule, så vil de forvirrede hormoner få kroppen til at vende tilbage igen. Derudover så er det nærmest umuligt at skulle gå rundt og leve et liv med følelsen af at undvære og leve med restriktioner i lang tid af gangen, du vil have svært ved at gå forbi kagerne hos bageren og tænderne vil løbe i vand, når de andre spiser snoller. 
Derimod når vi fikser hormonerne og fylder kroppen op med næring, så vil kroppen ikke længere hige efter det, som ikke fungerer for den – hormonerne skal fikses, kroppen skal fikses og ubalancerne skal fikses. Ellers vil du igen og igen vende tilbage til det, du kom fra, og du vil igen og igen stå med en oplevelse af, at det er dig der er noget galt med, og du ganske enkelt har rygrad som en kop kakaomælk.

Kærlig hilsen

Patricia