FORKLÆDT SOM SUNDT

Åh der er SÅ mange misforståelser derude og hold nu da op det kan være svært at finde vej mellem alle de tilbud, forbud, opbud, og påbud.

En misforståelse eller misledning jeg ofte oplever, er det der med ØKO. Åh gud der er meget skidt forklædt som sundt bare fordi der står øko på det. Øko er selvfølgelig fantastisk langt hen af vejen, men alle de ting vi kan få som er økologiske er ikke nødvendigvis sunde for os.

Tag eksempelvis kiks og kager. Bare fordi de er økologiske gør altså ikke at de ikke påvirker os hormonelt. Der er stadig ligeså stor insulinpåvirkning af Mariekiks selvom de er økologiske. Så ikke lad dig snyde..

Det samme med glutenfri, det er også en meget stor misforståelse. Det har for det første samme påvirkning på blodsukker og insulin som ikke-glutenfrit, men faktisk så er glutenfrit derudover heller ikke ’sundere’.

Jo gluten er vi enige om er noget virkelig skidteras, men det har stadig samme indhold af kulhydrat, da gluten er et protein, og det er dette protein vi har reaktioner på.
Så lad dig ikke snyde….