Ane har smidt 21 pakker margarine, 10,5 kg fedt og alt sin binyrebarkhormon på kun 6 uger!

Jeg begyndte på 6 ugers-forløb hos Patricia d 6.3.19.
Indtil jeg blev gravid i 2015 var jeg veltrænet og vejede min idealvægt. Men i løbet af min graviditet tog jeg 30 kg på bl.a. fordi jeg var ramt af plukveer og bækkenløsning.
Så ligger man på sofaen og hyggespiser sig en stor fin mave på – overalt på kroppen.

Alle intentioner var at jeg skulle træne under min barsel, men da min søn var 2 mdr faldt jeg og kom til skade med mit knæ og måtte igennem 6 mdr genoptræning, og sammen med flere omstændigheder kom jeg aldrig rigtig i gang med at løbetræne igen……undskyldningerne stod i kø.

Jeg var blevet tyk og træt, og de ekstra kilo fra min graviditet forsvandt ikke rigtig selv !

En dag fortalte min mand at han havde hørt om en bekendt der havde tabt sig på et forløb hos Patricia, og det kunne jeg da prøve….nå ja det kunne jeg da…..men tror jeg viste interesse for 3 intro møder på facebook inden jeg tog mig sammen.

 Må indrømme at jeg var skeptisk efter infomødet….Det lød lidt for godt til at være sandt. Men okay, det fik en chance!

 Og hold nu op. Der begyndte hurtigt at ske en masse!

 Vægten begyndte hurtigt at røre på sig, energien vendte tilbage, jeg kunne smide den binyrebarkhormon spray jeg har taget fast i snart 2 år til mine bihuler….snorker heller ikke om natten mere.

Resultatet nu efter 6 ugers forløb:

1. Jeg er sprængfyldt med energi….tidligere gik jeg kold på sofaen kl 21…nu glemmer jeg pludselig tiden !

2. Tidligere var jeg ALTID, uden undtagelse sidste mand når løbeklubben var afsted…..nu løber jeg forrest, og har lyst og motivation til at holde fast i mit løb, og har overskud til at “hjælpetræne” nye løbere.

3. Jeg har meget mere overskud på hjemmefronten til både hus, have og min familie….min mand siger også at jeg er meget mere smilende og glad…..de hidsige nedsmeltninger er næsten stoppet ?

 4. Jeg har droppet min binyrebarkhormon

5. Vægttabet siger 8,5 kg, MEN jeg har taget 2 kilo på i muskelmasse, så vægttabet i ren fedt er 21 pakker margarine svarende til 10,5 kg fedt. Og min mand der har fulgt med på sidelinjen har smidt 6.5 kg, blot ved at spise det jeg spiser.

Jeg kan kun sige tak til Patricia for at have vist mig vejen. Er ikke i mål endnu, men jeg er godt på vej, og med det der er sket på blot 6 uger i bagagen, så er jeg sikker på at jeg nok skal komme i mål.

Kærlig hilsen

Ane

Vil du også ligesom Ane, have mere energi, tabe dig så let som ingenting og få det bedre med dig selv?

Se hvor vi afholder intromøder næste gang i nærheden af dig her