VÆRDIER ?

VÆRDIARBEJDE

Kender du egentligt dine værdier? Eller gætter du bare? Måske handler du altid på lyst, den lyst du mærker i nuet? Eller måske kan du slet ikke mærke hvad du har lyst til? 
Måske har du overbevisninger om alt det du burde, som slet ikke kommer fra dig, men fra dit miljø eller din barndom? Hører du andres stemmer, når du tager beslutninger? 

De fleste af os kender ikke vores værdier. Ikke vores EGNE i hvert fald. Vi er i tvivl om hvem vi er og hvad vi har lyst til og om det overhovedet vil gøre os lykkelige. 

Bliver vi lykkelige af at få flere penge? Eller er det netop lykke for os? Bliver vi lykkelige af at spise den kage? Eller er det netop lykke for os?
Bliver vi lykkelige af at få et andet job? Og hvorfor vil vi det? Eller hvorfor får vi ikke taget os sammen til at skifte job?

 

BLUEPRINT & EKSISTENTIEL STRESS

Da vi var unge, havde vi helt sikkert nogle drømme for os selv. Vi havde en følelse eller en ide om hvordan vores liv skulle se ud. 

Men, det blev bare ikke helt sådan!

I gamle dage kaldte man eksistentiel stress for en midtvejskrise. Men lige præcis dette, uanset hvad man kalder det, opstår når de drømme vi havde for vores liv, ikke stemmer overens med de resultater vi har.

Vi kan have en stresset krop, uden at være stresset i vores tanker, og på samme måde kan vi været stresset i vores hoveder, uden at kroppen virker stresset – men på et eller andet tidspunkt indhenter de to hinanden.

Psykisk stress hænger altid sammen med et mismatch i vores liv. Om det er de drømme vi aldrig fik udlevet, balancen mellem relationer, familie, job, karriere eller livsvilkår, så ligger denne ubalance til grund for stress. Og den kommer og bider os i halen en dag. Derfor er stress også blevet til en folkesygdom – fordi vi har en ubalance i vores liv. 

Ved hjælp af LIVSDESIGN afbalancerer vi denne ubalance – der er ALTID en løsning, og ofte kan vi ikke se skoven for bare træer.