INTROMØDER GRATIS
OBS GRUNDET CORONA ER FYSISKE MØDER SAT PÅ STANDBY - FIND ONLINE WEBINAR HERUNDER

Vil du gerne tabe dig, slippe af med symptomer på livsstilssygdomme eller leve sundere? Er du fanget i spisevaner der ikke er gode for dig, overspiser du og føler at du har rygrad som en rengorm? Tæller du kalorier og ligelidt hjælper det? Eller måske er din krop bare træt og ulykkelig? 


Hvis du er nysgerrig på hvad Det fede liv er, og hvad det står for, så se efter din by her på siden og tilmeld dig gratis intromøde. Vi afholder også jævnligt online intromøder, hvor du kan sidde derhjemme og følge med.

Jeg har selv været både overvægtig og diagnostiseret med diabetes. Jeg fandt min vej ud af begge dele gennem Det fede liv. 

Har du tidligere prøvet at tabe dig på alverdens måder og aldrig fundet din dør? 

Da jeg i sin tid stødte på principperne, der danner grundlag for Det fede liv åbnede døren sig med det samme. Jeg havde i årevis forsøgt andre metoder, men døren åbnede sig ligesom kun halvt. Jeg tabte mig, men tog også alt på igen, når jeg blev træt af det. Efter jeg fandt den rette dør for mig, har jeg derfor levet efter disse principper, der holder mig glad, sund og slank. 

 På intromødet fortæller jeg dig om min baggrund, og hvordan du kan opnå de samme resultater. 

Meld dig til intromøde i en by nær dig og hør mere om Det fede liv. 

Snart kan du også begynde at lev Det fede liv – så let som ingenting.. 

Og som alle vores kursiser siger, det er det nemmeste jeg nogensinde har gjort.

GRATIS FOREDRAG ‘MIN SANDHED OM SUNDHED’ 

Vi kan hurtigt slå fast at det ikke går så godt. Som samfund bliver vi mere og mere syge og mere og mere overvægtige, og det har aldrig set så skidt ud som det gør nu.

Patricia Højbo, livsstilsekspert, foredragsholder, coach og stifter af Det fede liv har over 20 års erfaring med sundhed og livsstil. Hun fortæller i foredraget Min sandhed om sundhed om hvorfor det er gået så galt, hvilken biokemisk effekt kosten har på organismen og hvordan vi kan ændre vores sandhed og også vores resultater.

Patricia vil på sin provokerende, men søde facon, indvie dig i vaner og tanker i forhold til hvorfor de fleste af os igen og igen mislykkes i forhold til ændring af livsstil, hvorfor vi ikke får den krop vi drømmer om, og vi igen og igen ender op med en følelse af nederlag og skuffelse.

Patricia Højbo udfordrer den kontroversielle måde at anskue sundhed på, pointere at man ikke skal tro på alt man hører og hvilken rolle vores begrænsede overbevisninger på forhånd ødelægger muligheden for at nå vores mål – ligesom med alt andet i livet.
Hvis vi vil have et andet resultat end vi plejer, er vi nødt til at gøre noget andet det end vi plejer.
SE HERUNDER HVOR JEG NÆSTE GANG HOLDER FOREDRAG I DANMARK

KURSER


Herunder ser du de forskellige kurser, som tilbydes af Det fede liv

Begge kurser vil gennem 6 uger lære dig at spise efter principperne i Det fede liv. Du vil modtage daglig undervisning samt deltage på ugentlige møder, som hjælper dig med at holde motivationen. Desuden vil du blive vejledt og støttet af mentorer og jeg. 

Et kursus på 6 uger vil give dig mulighed for at blive motiveret og dele erfaringer med andre, der gennemgår det samme som dig. 

Hvis du har prøvet at tabe dig mange gange og mangler ekstra motivation og sparring i processen, kan du melde dig på et one to one forløb, hvor du får et tilpasset forløb med seks personlige møder med mig samt mentorer som kan hjælpe dig 24/7. 

Uanset hvor du befinder dig, kan du deltage på et kursus. Jeg har tilpasset begge mine forløb online, så alle kan deltage. Du går bestemt ikke glip af noget ved at vælge en online version. 

Jeg håber, at vi ses snart!

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers