Tinnitus, stress, udmattethed og 10 kg tungere er nu fortid for Metteluna !
 

Jeg har levet det fede liv i 3 måneder og jeg elsker det !

Jeg havde taget 8-10 kilo siden overgangsalderen, som så småt havde gjort sit indtog.
 • Jeg har haft stresssymptomer gennem en del år, og dette har også medført nogle kortere- og længerevarende sygemeldinger.
 • Jeg sov dårligt
 • Jeg havde begyndende stivhed i leddene
 • Periodevis tinnitus
 • Kolde hænder og fødder
 • Hævede fødder
 • Jeg har haft dårlig fordøjelse i årevis
 • En udmattende følelse af træthed
 • Jeg har haft svært ved at styre den søde tand
Jeg har fulgt 2 forløb hos Det fede liv. Først “Det fede liv” og derefter “Fedt for Fight”. På begge forløb har der været al den hjælp i verden, som jeg havde behov for, for at få det til at fungere for mig.I løbet af de 3 måneder har jeg:
 • Tabt 10 kilo og 37 cm
 • Fået vanvittig meget energi. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft så meget energi nogensinde
 • Jeg sover langt bedre
 • Det er meget sjældent at mine stresssymptomer viser sig
 • Jeg har ikke stive led længere
 • Tinnitus er helt væk
 • Jeg har ikke kolde hænder længere
 • Jeg har ikke hævede fødder
 • Min fordøjelse er blevet meget bedre
 • Jeg føler meget sjældent et behov for søde sager og jeg ved hvordan jeg skal håndtere det så det ikke tager overhåndJeg synes det har været så let at lære at leve Det fede liv. Patricia og hendes mentorer står på pinde for at hjælpe med alt mellem himmel og jord. Alle deltagere kommer med hver deres udfordringer og der er virkelig god hjælp at hente til hver og en. Jeg føler mig på ingen måde begrænset af at leve det fede liv. Jeg kan spise sammen med familie og venner uden problemer. Jeg føler ingen afsavn.Jeg trives virkelig godt med det fede liv og fortsætter med glæde.Tusind tak til patricia og mentorerne. I er guld værd ❤Kram Metteluna