Nogle gange møder man bare mennesker der forandrer ens liv

Nolge gange møder man bare mennesker på ens vej, som forandrer ens liv for altid..

Og sådan var det for mig, da jeg mødte Camilla.

For en stund siden, var jeg ude og se på brudekjole et helt fantastisk sted i Vejle, og her mødte jeg Camilla.

Camilla er et af de sødeste og mest kærlige mennesker jeg nogensinde har mødt- du ved, sådan et menneske, der har så meget varme indeni, at det smitter af på alle omkring.

Sammen prøvede vi en masse smukke brudekjoler, og mens jeg stod der, nærmest med måsen bar og var ved at vælte i en af kjolerne, sagde Camilla: ‘Du har godt nok en pæn figur, hvad er det du gør?’

‘Jamen nu skal du høre min ven’ tænke jeg… Og selvom dagen jo selvfølgelig ikke skulle gå med at fortælle om Det fede liv, så er det umuligt for mig at lade være.. og det skal jo også lige siges at jeg havde 5 veninder med, som står knivskarpt også pga Det fede liv, så den er svær at komme udenom..

Camilla lyste helt op i ansigtet da vi begyndte at fortælle, både om hvor lækkert mad vi spiser og hvor ufattelig nemt det er at leve Det fede liv, og hvor godt man kommer til at få det. Hun blev overbevist på kun få minutter.

Og her er hvad der så kom ud af det 😉 

11,8 kg og 54 cm

2020-06-02 (3).png

Her er Camillas historie

Jeg har siden jeg var 14-15 år kæmpet med vægten, hvorfor jeg også har afprøvet en masse forskellige kure og diæter.

Alle har virket, kiloene forsvandt, men så snart jeg gik i gang med at spise igen, tog jeg det hele på.

Jeg har været på det fede liv i knap 8 uger nu, og jeg har tabt mig 11,8 kg, og 54,5 cm fordelt på hele kroppen (talje 15 cm).

Min krop ændrer sig og jeg kan mærke en ro som jeg ikke har oplevet før.

Jeg har igennem de sidste 5 år lidt af kronisk migræne og spændingshovedpine, dog har jeg ikke oplevet det siden min 4-5 dag med den fede livsstil.

Jeg er et nyt menneske med endnu mere energi og glæde, jeg har overskud og oplever for første gang at jeg er stolt af mig selv, fordi jeg endelig gør noget helt fantastisk for min krop. Jeg elsker at leve det fede liv, og jeg er så taknemmelig for Patricia og mentorernes hjælp, vejledning og støtte igennem de sidste uger.

Og selvom Michael og jeg har besluttet at udskyde vores bryllup til august 2021, så var det simplthen meningen at Camilla og jeg skulle møde hinanden nu, det er helt overbevist om.

Jeg fandt den smukkeste kjole og hun fandt Det fede liv. 

Michael og jeg tog hinanden i hånden og gik på rådhuset den anden dag – og d 21 august 2021 bliver vi velsignet og holder et brag af en fest – og Camilla skal selvfølelig med.

 

Mange dejlige hilsner fra 

Patricia (og Camilla)