Ninna smeltede 20 kg væk

Hejsa allesammen❤️

Min rejse med DFL startede efter en skiferie, som jeg har været på mange gange i løbet af mit liv. Det, som bare var anderledes på denne ferie var, at jeg efterhånden var blevet en ret stor pige. Jeg var decideret bange og angst for, at mine ben ikke kunne holde mig. Og i en alder af 32 år, skulle det jo helst ikke være det store problem.
Jeg var så ulykkelig over at jeg ikke længere kunne gøre det, som gjorde mig glad. Glæden var blevet erstattet med frygt og angst.
Det satte en ild i mig og et kæmpe arrangement for at ændre på den daværende situation og satte mit projekt i gang dagen efter vi kom hjem.
Efter jeg er startet på DFL har jeg tabt mig 20 kg og det er sket nærmest uden nogen kamp eller følelsen af, at mangle noget(som så mange andre slankekurer)
Jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet, at den beslutning ville ændre så mange ting i mit liv.
Det sidste 1 års tid har jeg vågnet op med mange muskelsmerte i ryggen, nogen gange vågnede jeg af smerter og havde dårlig søvn pga det(dog har jeg ikke taget piller for det), var oppe at tisse om natten, havde dårlig hud( har fået en meget skrap A-vitaminkur for acne), ekstreme humørsvingninger, ekstremt svingede blodsukker, dårlig selvværd og var meget overvægtig.
Alle disse ting er forsvundet som dug for solen ved, at leve DFL.
Før DFL havde jeg aldrig sat de ovenstående symptomer i forbindelse med min kost og faktisk synes jeg at det er det rene magi 😍😍😍
Jeg er så lykkelig for, at jeg tog beslutningen, for det har virkelig ændret så mange ting i mit liv og det er blevet en livsstil for mig.
Af hjertet tak for Det fede liv 😍
Kærlig hilsen
Ninna

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og folk, der står