Irritabel tyktarm, væskeophobninger og dårlig humør er pist væk for Charlotte

Jeg har prøvet så mange gange på at tabe mig med diverse slankekure og hver gang har det endt med at jeg har taget på igen og lidt mere….
-så da min mor spurgte om jeg ikke ville med til et foredrag med “Det fede liv” tænkte jeg ok det kan vi da godt, selvom jeg ikke havde særlig meget tiltro 😉

Efter foredraget med Patricia tænkte jeg at det simpelthen lød for godt til at være sandt, men jeg meldte mig dog alligevel til forløbet, da der var et eller andet der bare virkede så logisk og overbevisende.

Jeg startet 4 marts 2019 og på 6 uger tabte jeg mig 8,5 kg og har nu på 8 uge tabt 13,1 derudover:

  • jeg sover meget bedre
  • min irritabel tyktarm er der styr på
  • min mave er ikke længere oppustet
  • jeg havde før meget væske i kroppen, også det er forsvundet
  • mit energiniveau er i top, ligesom mit humør, der er så meget bedre end før

Jeg er så begejstret for alt det jeg har fået ud af at følge Det fede liv, og har valgt at fortsætte på et yderligere forløb, jeg vil bare have så meget jeg kan få. Det jeg har oplevet er så vildt og det er gået så hurtigt, at jeg ikke helt forstår det.

Kærlig hilsen

Charlotte