ikke flere smerter i led og 30 kg lettere

Her er Majken, hun er 38 år.. hun har lige skrevet til mig:
Efter mange års fysisk hårdt arbejde i lange arbejdsuger var min krop ikke på toppen længere. Jeg var overvægtig, havde smerter i mine led og det mentale overskud var forsvundet.
Jeg vidste, jeg skulle ændre min livsstil, men hvordan vidste jeg ikke.


FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT
Jeg faldt tilfældigvis over DFL på Facebook, tænkte at det lød lidt for godt til at være sandt, men var panisk for ikke at skulle forsætte livet som det var, så jeg klikkede mig ind på siden og begyndte at læse om det.
Herefter valgte jeg, at prøve et 3 ugers forløb så jeg kunne forstå mere af principperne.

Jeg har levet DFL siden januar. Det vil være en løgn at sige, at det ikke kræver tilvænning og at det er en udfordring at ændre sine vaner, men det er dog ALT værd, når kroppen begynder at belønne mig, med at forbedre alle de negative signaler der kom til udtryk før.

Jeg har tabt ca. 30kg, har ikke længere smerter i mine led og har igen et kæmpe mentalt overskud.
Det er simpelthen det bedste jeg har gjort.. og jeg går aldrig tilbage til der hvor jeg kom fra❤️