HVORFOR TABER VI OS IKKE AF AT SPISE

Hvorfor spiser vi IKKE 6 gange om dagen som vi ellers bliver anbefalet ?


De kostråd vi kender, 
proklamerer at vi skal spise 6 gange om dagen, og faktisk så er der mange der føler et stort pres og kan slet ikke følge med på alle de måltider! 


Men nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed!

 Det er IKKE til måltiderne vi taber os! Det er IMELLEM måltiderne vi taber os! 

Hver gang vi spiser så aktiverer vi insulin. Og vi ved jo at insulin fungerer som døråbner til cellerne.

Dvs. alle de 6 gange vi så skulle spise ville vi åbne døren til cellerne som så vil lagre kulhydratet i maden som fedt! Fordi kroppen vil jo helst lagte kulhydrat som fedt og forbrænde fedt som energi! Sig den lige højt for dig selv! Der er ikke en direkte linje fra det fedt vi spiser og ned på hofterne.

Alt vi spiser bliver splittet af i atomer i fordøjelsen og sammensat på nyt og det er insulinen der spiller en rolle her.

Kulhydrat bliver sammensat som fedt og lagret i fedtecellerne -af insulin.


Hvis vi spiser hele tiden så aktiveres denne process også hele tiden. Fedtet giver ikke insulinaktivitet og derfor føler vi at kroppen har masser af energi, og derfor har vi også masser af energi til dagens gøremål, fordi fedtet bliver ikke “fjernet” og lagret i cellerne. Derimod skynder kroppen sig at lagre kulhydratet fordi et for højt blodsukker er farligt. Det fedt vi spiser, når vi er sultne, giver et langt og sejt træk af energi.

Kroppen skifter mellem forbrændingen af fedt fra maden og fedt fra kroppen. Og når der ikke er mere fedt fra den mad vi har spist, så snupper den da bare det fedtlager vi har på kroppen!

Derfor taber vi os ikke TIL måltiderne, vi taber os IMELLEM måltiderne. Giver det mening? 


Kærlig hilsen 

Patricia 

E4BF6409-336A-445F-8718-BBBF2B482651.jpeg