HAR DU STYR PÅ DINE VÆRDIER ? ER VÆGTEN EN VÆRDI FOR DIG?

Kender du egentligt dine værdier? Eller gætter du bare? Måske handler du altid på lyst, den lyst du mærker i nuet? Eller måske kan du slet ikke mærke hvad du har lyst til? 
Måske har du overbevisninger om alt det du burde, som slet ikke kommer fra dig, men fra dit miljø eller din barndom? Hører du andres stemmer, når du tager beslutninger? 

De fleste af os kender ikke vores værdier. Ikke vores EGNE i hvert fald. Vi er i tvivl om hvem vi er og hvad vi har lyst til og om det overhovedet vil gøre os lykkelige. 

Bliver vi lykkelige af at få flere penge? Eller er det netop lykke for os? Bliver vi lykkelige af at spise den kage? Eller er det netop lykke for os?
Bliver vi lykkelige af at få et andet job? Og hvorfor vil vi det? Eller hvorfor får vi ikke taget os sammen til at skifte job?

BESLUTNINGER UD FRA FRYGT

BESLUTNINGER TRÆFFES UD FRA FRYGT

Mange af de beslutninger vi træffer, er ud fra frygt eller endda angst – vi ved det bare ikke. Vi er bange for hvad der sker hvis vi ikke gør ‘et eller andet’ eller vi er bange for hvad der sker hvis ‘vi gør det’. 

Men, hvad er frygt det modsatte af?

Tillid….

Og måske også kærlighed?

De fleste af os vil sige at vi træffer beslutninger ud fra kærlighed – men er det nu også den faktiske sandhed?

Problemet med de beslutninger vi træffer ud fra angst, sjældent gør os lykkelige. Og præcis dette ligger til grund for at vi aldrig ankommer i de mål vi har sat os.