ET NYT LIV UDEN SMERTER & MINUS 52 KG
Et helt nyt liv uden smerter🙏
For nøjagtig 4 måneder siden, og 24 kg tungere, mødte jeg tilfældigt Patricia Højbo, som startede sin golfkarriere i Randers Golf Klub😊 Patricia Højbo synes ligesom jeg selv, at jeg var alt for tyk, og det lagde hun da bestemt heller ikke skjul på… “du ligger da vist lige i slipstrømmen på en type 2 diabetes”, tror jeg hendes “flatterende” ord var😂
Jeg var jo udmærket klar over at jeg vejede alt for meget, og at jeg i nogle år havde haft svært ved at spille golf, uden at køre i buggy, og faktisk også arbejde, pga af en masse smerter i hofter, knæ og ryg. Jeg blev i vinter undersøgt, for jeg troede at jeg skulle ha´ nye hofter, men efter scanning fortalte de på sygehuset at der var intet at se.
Patricia Højbo fortalte mig at det var betændelse og at det kunne fjernes med det rigtige kost-indtag.
Vi aftalte at jeg startede i forløb hos hende, og så skulle hun nok få styr på smerter, vægt mm.
Vi begyndte med en samtale hvor vi talte om hvad min motivation var? Jeg sagde til hende at jeg helt vildt gerne ville se min datter, Karla på 8 år, blive voksen.
Så fik jeg en plan for hvad og hvordan jeg skulle spise, og som Patricia Højbo sagde, så spis kun når du er sulten, og du skal lære at mærke efter om du virkelig er sulten eller du blot spiser på grund af vane. Derudover så vil vi kun spise det som kroppen kan bruge som brændstof og ikke en masse ting som giver livsstilssygdomme.
Smerterne i hofterne og knæ, forsvandt efter 14 dage – 3 uger, og lige pludselig kunne jeg begynde at gå golfrunder og arbejdet med at stå op en hel dag, blev så let som ingenting. Dertil kommer mange andre følge-gaver: Jeg har smidt mit søvnapnø apparat, jeg har meget mere energi og sidst men ikke mindst, så er jeg blevet en markant bedre far for min datter.
Er dette en reklame? JA, det kan I denundelyneme tro, det er!
Det er det nemmeste jeg nogensinde har gjort, og for mig er dette en livsstil og ikke en slankekur.
Tag fat i Patricia Højbo, for hun kan gøre sådan, at du får mange flere år med din elskede familie❤️
Del gerne budskabet🙏 For vi har vel alle livet kært?
 

UPDATE

Kenneth har nu tabt sig 52 kg på 16 måneder uden motion, er stadig helt smertefri og lykkelig.