Efter år med træning lykkedes det endelig rikke

Åh jeg elsker de her små updates jeg modtager – i dag har jeg fået en mail fra Rikke, som har kæmpet med træning i årevis, for at få vægten til at få ned – uden held.

Det var bare lige Det fede liv der skulle til – og vupti, så gav kroppen slip på fedtet.. 

Hej mit navn er Rikke og jeg er 41 år. Jeg har virkelig lyst til at dele min Fede rejse med dig.

rikke før og efter.jpg

Min DFL historie startede med, at jeg blev opereret for en diskusprolaps for et par år siden og jeg prøvede derefter at tabe vægt og styrke ryggen med styrketræning.. jeg har styrket kroppen i 2 år nu, men vægten er ikke gået ned overhovedet.

En dag så jeg at Patricia havde et 3 ugers kursus og jeg tilmeldte mig med det samme.

Det vendte op og ned på det hele og kiloene begyndte stille og roligt at rasle af!

Jeg har pt tabt 7 kg og 23 cm fordelt på bryst, talje og hofte (mest på taljen) og er lykkelig. Jeg er gået videre med Patricias 6 ugers forløb, som bare giver endnu mere blod på tanden. 

Udover det er min hud blevet pænere og jeg er slet ikke oppustet som tidligere.

Jeg har mere energi og sover bedre. Jeg elsker maden og har slet ikke lyst til søde sager.

Jeg er sikker på at denne livstil er vejen frem for mig❤️ min ryg har også meget bedre af de færre kilo 💪😎

Kærlig hilsen 

Rikke

Jeg tænker at der er rigtig mange der har det som Rikke, altså der er mange der prøver at træne sig til mindre fedtprocent. 

Det som er vigtigt at forstå her er, at helt afgørende for vægttab er at vores hormoner er i balance, ellers så vil kroppen lagre fedt- fremfor at forbrænde fedt.

Det har Rikke lært nu – kun ved små ændringer, er vi igang med at afbalancerer hendes krop – så hun kan blive FEDTFORBRÆNDENE ISTEDET FOR FEDTLAGRENDE hele tiden.

Hvem vil ikke det?

Hvis det også er dig der har behov for at forbrænde fedt, istedet for at lagre fedt hele tiden, så må du med på vores 6 ugers kursus..

Vi starter løbende vores 6 ugers forløb – dét forløb som Rikke nu er godt igang med..

Det er det vildeste forløb, som vi føre dig igennem disse forandringer – hvor du hele tiden er holdt i hånden -i døgndrift. Du er aldrig alene, men konstant er du overvåget af vores 12 uddannet mentorer, der ved præcis hvad du har brug for, for at få succes.

Du finder det her

Kærlig hilsen

Patricia ( og selvfølgelig også Rikke)