Jens – normalt kolesterol og blodtryk og ikke længere diabetes

Den 24. Februar 2020 – startede min rejse med DFL.
 Ja, det var egentligt min datter Annette Kjær Heesgaard – som lokkede mig.   Jeg ville jo gerne støtte hende  så kunne vi også hjælpe hinanden – Og hvilken succes,

Så jeg meldte mig til et introduktionskursus 

Jeg startede på 124,8  kg.

 Jeg havde forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og jeg var  133 cm om livet -samt diabetes 2, med et gennemsnitlig blodsukker på 9.3

Men, lad os starte med intromødet:

Det var helt utroligt – her står en dame (Patricia) og fortæller mig at lægerne ikke altid ved bedst når det kommer til overvægt og livsstilssygdomme – Jamen, for fanden – jeg havde jo lyttet til dem i rigtig mange år – og alligevel kunne jeg nikke til hvad Patricia sagde omkring kost og ikke mindst kolesterol.

Jeg havde jo ikke fået det bedre ved at spise de anbefalede kostprincipper – Tværtimod !! Det havde faktisk gjort det hele megt værre!

Men, at jeg også selv har skylden for sådan som det er gået, dét skal der ikke herske tvivl om, men jeg føler bare de er alt alt for let at udskrive en recept uden opfølgning af nogen slags, og sådan var det for mig.

Under mit diabetes forløb fik jeg bare flere og flere piller -og stærkere piller og jeg blev henvist til diætist, men hun sagde bare det samme som lægen….. 

Så nu skulle der ske noget andet. 

Den 24 februar ( for 4 måneder siden)startede jeg hos DFL.
Det gav mig mod , jeg kunne jo med det samme se at der skete noget med kroppen.

Men, hvad er det egentlig ”DFL gør ved dig, kan man spørge sig selv om?

Forbrændingsmotoren skal  drejes har jeg lært. Fra at forbrænde Kulhydrater til at forbrænde Fedt, og det er bare gået så nemt.  Det føltes ikke som om jeg undværer noget, men det hjælper jo også på det når man bare kan æde løs (undskyld udtrykket)   Jeg tror at det skyldes at man måtte æde (undskyld udtrykket) af en masse lækkert mad, fyldt med næring- det giver en fantastisk mæthed og jeg kan virkelig mærke at min krop bliver fyldt op med alt det den har brug for. Og ja, hvem fanden kunne have vidst at fedt kunne være sundt, og oven i købet få mit kolesterol til at falde.

I dag 4 mdr. senere

Nu vejer jeg 98 kg.  Blodtrykket er normaliseret (ca 127/82).
 Kolesterol tallet er under grænseværdien.  Langtidsblodsukkeret  ligger er på 7.2  og blodprøverne viser at jeg er ude af diabetes  og så er jeg skrumpet fra 133cm til 109 cm. i  livvidden.

Det har været en fantastisk rejse at være på, og ikke mindst at man får hjælp hele tiden af alle de dygtige mentorer og Patricia.

Jeg har lært at træffe  VALG omkring hvad jeg spiser, jeg kan sagtens spise kager og chokolade, men jeg har lært at træffe det som valg og vende tilbage til den kost jeg elsker igen dagen efter.   Det er den måde det virker på for mig.   Bare man ved at det har konsekvenser at vælge noget andet, så føles det helt anderledes. Jeg træffer gode valg for mig selv og tager konsekvensen når jeg spiser usundt. 

Jeg kan kun varmt anbefale denne rejse med DFL  Jeg er DFL!!!!

Knus

Jens Kjær Nielsen

Ps. Jeg har først nået mit mål når jeg rammer 90 kg.