BETTINA HAR IKKE LÆNGERE BEHOV FOR RØDVIN FOR AT KUNNE SOVE

I dag modtog jeg dette dejlige skriv fra Bettina. Bettina kom til os for 6 uger siden fordi hun troede hun var alkoholiker, da hun ikke kunne sove uden rødvin. Vi fandt sammen ud af at rødvin bare var et værktøj for Bettina til at håndtere stress i systemet og et overkørt nervesystem. Da kroppen kom i balance, var der ikke længere behov for vinen, og i dag sover Bettina som en sten.

Kære patricia.

Det er helt sørgeligt at afslutte mit 6 ugers forløb hos dig. Jeg kommer til at savne dit nærvær, empati, handlekraft, og din humor❤️

Du har lært mig så meget!!!

 Ikke kun om mad, livsstilssygdomme, vitaminer, men lige så meget om reflektion, handling og vedholdenhed!!
 At man skal øve sig i at gøre noget andet end man plejer. Og at man skal blive ved til det sidder på rygraden. 

Du hjalp mig med at bryde mit mønster, selv om det kostede dig mange samtaler😅 Og jeg kunne ringe til dig altid!! 

Du er altid så nærværende og mødte mig præcis der hvor jeg var på rejsen🌸

Tak for dybe samtaler, tålmodighed, din glæde, når tingene lykkedes og et skub frem når jeg stod stille. 

DIT TEAM

Jeg blev også præsenteret for dine mentorer!! Også her fik jeg også den største opbakning!! De stod klar 24/7!  Sjælden har jeg syntes så godt om nogen, som jeg aldrig har mødt i virkeligheden. Vi har haft både alvorlige samtaler, men også mega sjove skriverier😊 Vi fandt hurtig dansen😊

Af hjertet tak patricia og mentorer.

  • Tak for at jeg fik øje på mig selv igen.
  • Tak for at jeg ikke har så meget angst længere.
  • Tak fordi jeg ikke har behov for at drikke rødvin for at kunne sove😊
  • Tak for at jeg lever sundt og behandler min krop ordentlig!!

Jeg tar’ nu ansvar for mig selv. Hvem skulle ellers??🤔

Vi ses igen i det nye år!! Og jeg skal nok få sparet sammen til et forløb mere. For… Betyder penge noget som helst, i forhold til sygdom??🤔😊 Jeg glæder mig til næste gang. Og indtil da, holder jeg mig sund og stærk💪 Patricia og mentorer, TAK❤️