Rødkløver kapsler, 120 stk

DKK 189,00 DKK 159,00

- +
Kategorier: ,

Beskrivelse

Rødkløver kapsler

Roedkloever kapsle 120 stk 22983

overgangsalder

Rødkløver bidrager til en rolig overgangsalder. Letter gener i forbindelse med overgangsalderen: Hedestigninger, svedeture, rastløshed og irritabilitet.

Effekt opnås ved et dagligt indtag af 4 kapsler

Rødkløver kapsler er netop opgraderet fra ”urtete i kapsler” til ”kosttilskud” og er samtidig blevet forbedret. Vi anvender stadig hele rødkløverplanten for at få alle plantens stoffer med, både de kendte og mindre kendte. Vi tror nemlig på kompleksitet.

Rødkløver indeholder fra naturens side plantesteroider, og som noget helt nyt har vi tilføjet et ekstrakt, så indholdet af isoflavoner bliver stabilt og endnu bedre kan hjælpe ”varme” og hormonelle kvinder.

Rødkløver er en urt, der kan findes på enge og marker overalt i Europa, hvor den dominerer landskabet med sine smukke lilla blomster.

Elmebark er en kilde til planteslim, der støtter mavetarmslimhinderne
Effekt opnås ved et dagligt indtag af 8 kapsler

Phyto-serien

Rødkløver kapsler er et kosttilskud fra Phyto-serien, der indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller en kombination heraf. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Anvendelse: 1-2 kapsler 2 gange dagligt før måltiderne. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

Ingredienser: Pulveriserede rødkløverblomster (Trifolium pratense L.), rødkløverblomstekstrakt (Trifolium pratense L.), oksegelatine (kapsel).

Indhold  pr. dagsdosis (2-4 kapsler): 9,5-19 mg planteøstrogen.

Natur-Drogeriets urtekapselserie – Phyto-serien – omfatter en lang række urter, som er kendte og værdsatte i den gamle urtekundskab.

Pligttekst
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers