Boswellia (240 tab) Natur Drogeriet

DKK 279,00

- +
Kategori: Tag:

Beskrivelse

Kommer fra Indien og er siden oldtiden et ofte brugt middel inden for den hinduistiske lægekunst Ayurveda. Det lille ørkentræ, hvis duftende harpiks utvivlsomt er identisk med Bibelens virak, fik i nyere tid det latinske botaniske navn Boswellia serrata.

 

  • Nomineret til ‘Årets produkt’ ved Helsam Messen 2019
  • Medvirker til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet
  • Medvirker til at vedligeholde velfungerende led
  • Understøtter hjertefunktionen
  • Understøtter en normal menstruationscyklus
  • Understøtter den mentale funktion
  • Understøtter en normal fordøjelseskanal

 

Boswellia er navnet på et træ, som oprindeligt voksede i Indien, Afrika og Mellemøsten. Når træet bliver skadet, afgiver det et velduftende harpiksstof, der kaldes Olibanum eller Frankincense. Dette anvendes som røgelse eller som ingrediens i velsignelsesolie ved religiøse handlinger. Frankincense eller Olibanum er omtalt direkte i Juleevangeliet (2.11), hvor det på dansk blot omtales som røgelse.

Boswellia gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led og til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Understøtter desuden hjertefunktionen, en normal menstruationscyklus, den mentale funktion og en normal fordøjelseskanal. Effekt opnås ved et dagligt indtag af 2 tabletter.

Harpiksens duft er meget karakteristisk – selv når vi anvender den i vores kosttilskud, hvor du som kunde kan dufte den, når dåsen åbnes.

Boswellia var i 2019 nomineret i kategorien ‘Årets produkt’ ved Helsam Messen.

Ingredienser

 

Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), boswellia gummiharpiksekstrakt (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr.), glucose, majsstivelse, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), hydroxypropylmethylcellulose, glycerol

 

Indhold pr. dagsdosis

 

2 tabletter: 160 mg ekstrakt svarende til 1.200 mg boswellia gummiharpiks.

en anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Du kunne også være interesseret i...

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers