K2, 45 mcg, 60 stk.

DKK 269,00

- +
Varenummer (SKU): K2-ND-1 Kategori:

Beskrivelse

K2 vitamin tabletter, 60 stk.

K2-vitamin er en gruppe af K-vitaminer, som produceres af bakterier, bl.a. i fordøjelseskanalen hos mennesker, dog kun i små mængder. K-vitamin tilføres desuden kroppen gennem kosten, men her har du mulighed for at få K2-vitamin via kosttilskud.

K-vitamin bidrager bl.a. til

·         blodstørkning

·         opretholdelse af normal knoglesundhed.

Når der går hul på et blodkar, f.eks. på grund af en rift, hudafskrabning eller lignende, medvirker K-vitamin til, at blodet kan størkne. K-vitamin indgår samtidig som bestanddel i proteinet osteocalcin, som er en vigtig del af knoglevævet. Osteocalcin medvirker til, at mineralet calcium (kalk) bindes til knoglevævet.

Anvendelse: 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid.

Ingredienser: Fyldemiddel (calciumhydrogenfosfat), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose) vitamin (menaquinone-7, som er et ekstrakt fremstillet af natto (fermenterede GMO-fri sojabønner), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid, talcum) hydroxypropylmethylcellulose, farvestof (titandioxid), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), glycerol, gummi arabicum, solsikkeolie, antioxidant (L-ascorbylpalmitat).

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Fakta om K-vitamin
Kemiske navne: Phylloquinon (K1), menaquinon (K2)

·         Fedtopløseligt

·         Mangel kan forårsage usædvanlig tendens til blødning.

·         Gode fødekilder er bl.a. grønne bladgrønsager, avocado, kiwi-frugt. Også persille indeholder en masse K-vitamin.

Tilbage til forsiden

Se din kurv

 

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers