D-vitamin 35 mcg MEGA

DKK 109,00

- +
Varenummer (SKU): ND-D3-01 Kategori:

Beskrivelse

D-vitamin

D vitamin er egentlig ikke et vitamin, det minder nærmere om et hormon. Det skal helst være D3 ( kilden: cholecalciferol) for at vi kan optage det.
Mange af os får det i indsprøjtninger, som kan føre til forgiftning, derfor er det langt bedre at få det fra solen, og passe på med kolesterolnedsænkende medicin, da det hæmmer D-vitamin.

Når solens stråler rammer huden, så omdannes den kolesterol vi har i huden til D-vitamin. Man kan undre sig over at vi aldrig har taget så meget kolesterolnedsænkende medicin og vi har heller aldrig lidt så meget af D-vitamin mangel.. Ergo kolesterol er livsnødvendigt, og derfor danner kroppen også hver dag det der svarer til 40 æg. Kolesterol findes blandet andet i alle cellers cellemembran og i det meste af hjernen. Kolesterol hjælper også til at lukke de sår der forkommer i blodårene, fordi vi spiser sukker og kulhydrater, og hvis vi ikke havde det, så ville vi dø.
Kolesterol er ikke synderen, og der findes heller ikke noget dårligt og godt kolesterol.

LDL er den lastbil der transportere kolesterolen, LDL er et transport-protein og er slet ikke kolesterol. Når vi tæller LDL og HDL så er det lastbilerne vi tæller og ikke hvad lastbilerne har på ladet.

Århundredets største misforståelse – læs mere om den her

D-vitamin hjælper på optagelsen af calcium, eller rettere sagt, det er en af vitaminets fornemmeste funktioner. Derudover så hjælper det også på blodtrykket.

  • optagelsen af calcium
  • sænkning af blodtryk
  • immunsystemet
  • smerter i knogler og led
  • forhindrer eller forbedrer depression og humør

Tilbage til forsiden

Se din kurv

Du kunne også være interesseret i...

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers