Update på hold 1 efter 19 dage – 4,7 kg i gennemsnit og mirakler sker hver dag.

 

Vores kursister der følger vores 6 ugers forløb ‘Dit fede liv’  har efter 19 dage tabt 4,7 kg i gennemsnit – så let som ingenting.

Kosten er blevet en naturlig del af deres hverdag, og vi har taget ekstra tiltag om kosttilskud for at optimere alle kroppens funktioner.
Søvnen er begyndt at forandre sig, og de sover dybere og føler sig friske og veludhvilede.
Diabetes 2 patienterne oplever stor forandring også. Kiloene forsvinder, medicinene bliver næsten ikke-eksisterende (ikke min anbefaling, da jeg ikke er læge) blodsukkeret er stabiliseret og ligger mellem 4 og 5, energien høj, led, muskler og syn bliver hver dag forbedret og alt er bare godt.
Hvad andre ville opfatte som mirakler, er blevet hverdag her i det fede liv.

Vores diabetespatienter med type 1 har stabiliseret deres blodsukker, hvor de nu tager under 1/10 af den insulin de plejer, og ligger nu med stabil blodsukker omkring 4-5, helt uden udsving.
For første gang i 20 år er der blevet købt almindelige sko – uden skinner, og følelsen er kommet tilbage i ben og tær, synet vender tilbage, nerver gendannes og vægtabet synliggøres. Jamen det er jo simpelthen næsten for godt til at være sandt.

Symptomer på sclerose har vi heller ikke set siden holdstart.

Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig det gør mig når symptomer på de forfærdelige sygdomme hver dag bliver mindre og mindre.

Miraklernes tid er ikke forbi.

 

Livet er altså bare fedt, her i det fede liv – på vejen ud af diabetes og med varigt vægttab.

Kærlig hilsen