Uge 6

Så er jeg kommet til uge 6. Det er faktisk slet ikke til, at forstå. Jeg føler aldrig jeg har levet anderledes og ELSKER denne livsstil. Elsker alt den ros jeg får fra andre mennesker. Hvor er det bare dejligt, at der findes så mange mennesker, der er gode til at rose.

Hvis i har læst med på mine første uger, så startede jeg med at fortælle, jeg gerne vil tabe mig, og selvtilliden havde lidt et knæk. Jeg syntes ikke længere om den person, der kiggede tilbage på mig i spejlet. Det er faktisk næsten svært at forstå, at jeg har haft det sådan, for jeg er blevet en hel anden person, med en masse energi og en masse selvkærlighed. Jeg er faktisk blevet en helt anden!

Vægten står rimelig stille. Jeg har på de 6 uger tabt 10 ½ kg. Men faktisk så tænker jeg slet ikke så meget over min vægt længere. Jeg ved, de sidste par kilo, nok skal forsvinde lige så stille. Jeg synes det er fantastisk hvordan “Det fede liv” virker på min krop.
I starten gik det meget hurtig med at tabte kiloerne, og imens voksede selvtilliden. Nu efter få uger, har jeg det rigtig godt med mig selv, og det er ikke længere mine ekstra kilo på sidebenene, der gør noget. Hvor er jeg bare glad for, at jeg har lært Patricia at kende. Ellers tror jeg aldrig, at jeg havde oplevede denne vidunderlig livsstil.

Jeg var i uges løb inviteret til fødselsdag, hvor det eneste mad der var, var en masse mad med kulhydrater. Jeg var godt sulten, så måtte spise noget af dette mad. Med det resultat, at jeg fik den værste forstoppelse, at jeg nogensinde har haft. Jeg havde det simpelthen så dårligt, at jeg både så sol, måne og stjerner. Jeg følte jeg skulle besvime, fordi jeg var så forstopppet. Det var virkelig et “wake up call” for mig. ALDRIG, om jeg nogensinde vil byde min krop, at havde det sådan igen.

I denne uge er jeg startet som “Den fede mentor.
Det er utrolig spændende, og jeg lærer også selv en hel masse. Men dét jeg synes er helt vidunderligt er, at jeg møder en masse dejlig mennesker, der har mange af de samme problemstillinger som jeg selv har haft.
Jeg ved at mange tænker, ligesom jeg selv gjorde: “Jeg kan da ikke spise alt det fedt, jeg kommer da aldrig til at tabe os!!
Men tror mig, og tro også på Patricia’s ord!
Giv det en chance, og i vil aldrig komme til at fortryde det. Som jeg selv har sagt til mange: “Du har ikke noget at miste”. Du kan jo altid gå tilbage til din gamle livsstil. Men jeg har ikke oplevede én eneste, der har haft lyst til at vende tilbage til deres gamle livsstil.

 

Kærlig hilsen

Louise