Uge 3

Jeg synes min psyke har været påvirket i ugen. Måske fordi jeg er skuffet over mig selv, over at jeg for helvede ikke kunne lade være med at drikke og spise kage! Ellers havde jeg også tabt mig i kg, men heldigvis havde tabt en del cm. Fordi jeg havde fået sukker indenbors, så kort tid inde i forløbet, blev der lavet rav i det indre!!
Nå men vi er kun mennesker og jeg må se frem ad!

Tirs-ons-torsdag er gået super. Dejlig mad og godt med energi. Fredag blev jeg slået hjem i ludo! Jeg er træt som et alderdomshjem, kvalme og utilpas. Føler mig små syg influenza symptomer. Jeg tager en dag i sengen. Jeg tror min krop er på vej tilbage i ketose igen.
Patricia har gjort meget ud af at fortælle os alle på holdet, at når kroppen er ved at blive tømt for de kulhydratlagre den har, så kan man godt få en dag hvor man har det lidt underligt og bliver træt. Men det er kun fordi vores kroppe ikke er vant til det. Med tiden skulle de blive lettere at skifte ind og ud mellem ketose og sukkerforbrænding. Men jeg tager det faktisk positivt, at jeg får det lidt skidt, fordi så ved jeg at min krop begynder at forbrænde fedt i enorme mængder.

Jeg kan mærke at jeg har noget mere energi her i weekenden, og jeg  kan cykle længere end jeg plejer.

Ugen: er gået op og ned. Heldigvis mest op.
Jeg begynder at kunne mærke på mit tøj at der sker noget. Jeg er gået en størrelse ned i arbejds-skjorte.
Jeg har fortalt mine kollegaer om hvad ‘Det fede liv’ er og har deres fulde støtte. De synes det er en dejlig madpakke jeg har med 😉 Jeg kan bestemt ikke klage over maden – det er super lækkert. Jeg kan sagtens se mig selv leve sådan. Det er altså dejligt have fundet en vej, hvor maden er nydelse!! Det betyder meget for mig!.

Jeg skal måles og vejes i morgen. Det er jeg spændt på!

Kærlig hilsen

Majbrit