Uge 3 Christina

 

Jeg har tabt mig 5 kg og 26 cm på “Det fede liv” – det er så fantastisk fedt!

Uge 3 har på mange måder været fantastisk – faktisk min hidtil bedste uge på ‘Det fede liv’.
Jeg er kommet i gang med mine kosttilskud, min appetit er blevet mindre, og jeg har været gladere og mere energisk, end jeg længe har været!

Min sukkertrang er fortsat ikke-eksisterende, og mad som før var en fristelse for mig, fremkalder nu væmmelse i stedet. Jeg er på ingen måde generet af, at folk spiser flødekager, brød, pomfritter og lignende foran mig . Tvært i mod får jeg det SÅ godt med mig selv over ikke længere, at proppe mig med mad, der ikke gavner mig. Jeg spiser nu kun mad mig der gør mig det godt.

Min selvkærlighed og mit selvværd er vokset, og det smitter positivt af på hele familien 😀 Mine børn har bemærket, og kommenterer, forandringen i mig hver dag,  og det booster mig simpelthen med glæde, og bekræfter mig i, at valget om at leve det fede liv, er et af de bedste valg jeg nogensinde har truffet.

I slutningen af uge 3 fortæller vægten at jeg har smidt 1,8 kg og målebåndet viser minus 11 cm fedt!
Uge 4 er nu skudt i gang med det tiltag, at gå en lang tur minimum 3 gange om ugen. Jeg glæder mig (plejer ikke at bevæge mig udover det nødvendige) og føler mig super motiveret – fordi jeg ved hvor godt det vil være, for både krop og sind- og fordi jeg fortjener det 😀

Status uge 3: tabt 5 kg og 26 cm fedt. Det fede liv er bare fedest 😍👏

Cm fordelt på:

Talje: 6 cm
Lår: 8 cm
Arm: 9 cm
Knæ: 3 cm