Uge 2

Uge 2: uge 37, sep. 2017.

 

Jeg begynder at kan mærke forandringer i min krop. Jeg sover bedre om natten. Jeg er mere frisk om morgenen. Jeg er meget mere tålmodig. Jeg bliver ikke dårlig når jeg ikke har fået mad nogle timer. 

Jeg har spist mindre mad i uge 2 end den første. Jeg øver mig i at lytte efter min krops signaler, i stedet for at spise på rutine. 

 

Jeg faldt desværre i, i weekenden. Jeg var til fødselsdag ved min bedste veninde og fik vin. Jeg var ellers god i starten, til at fortynde rødvin op med vand, og komme Sprite light i hvidvin, men som aften skred frem blev det til ren vin. Jeg fortrød dog bitter, og endte ud i voldsom migræne anfald og opkast. Måtte blive hjemme i sengen, mens de andre var ude og svinge træbenet. 

Dagen efter havde jeg ondt af mig selv og spiste et stk cheesecake. ØV for en snaccident! 

 

Det betød så jeg var totalt energiforladt søndag og mandag. I sær mandag var jeg helt flad for energi. Jeg sov hele formiddagen væk. Set i bagspejlet var det ikke det værd. Jeg har gjort et stort stykke arbejde for at få min krop til at bruge fedt som energi, og ikke kulhydrat, og det blev altså lidt ødelagt af et stykke kage og vin. 

 

Ugen: Er startet godt med gode forandringer og mindre sult. Faldt dog gevaldigt i, i weekenden og blev en slatten karklud. Jeg har ikke tabt mig i kg , dog har jeg smidt 14 cm. 3 cm på bryst, 8 cm på tajle, 1 cm på arm og 2 cm på lår. Det er godt klaret! Jeg bad endda Louise om at måle mig to gange for jeg troede ikke på de gode resultater 😉

 

Det er menneskeligt at falde i, og komme til at gøre noget, som minder om ens gamle livsstil, det fortæller Patricia mig i hvert fald. Det er naturligt, og så er det bare op på hesten igen. Ét måltid ødelægger ikke tre andre, og jeg ved at jeg vil det her, og derfor er det bare at tage et måltid af gangen. Jeg er oppe, og for hver dag bliver det lettere og lettere.