Uge 2

Livet er fedt! Seriøs!! Det virker!!!!

Jeg havde tabt 2,1 kilo efter uge 1, så ialt 5,1 kilo på bare 2 uger! Og helt uden afsavn!

Bedre bliver det ikke.

Uge 2, var nemmere end uge 1, helt klart – det kan være lidt svært at forstå at man kan leve så godt og det stadig er “rigtigt”. Jeg er blevet vild med maden, man kan lave så meget, ungerne og især manden elsker også de lækre flødesovse mm.

Madklubben, bestående af to hold venner og børn, fik også glæde af det fede liv i uge 2. Dér serverede jeg mørbrad i flødesovs, ovnbagte champignon med en masse lækre ost i, og selvfølgelig en lækker salat- de andre fik dog ris til, men jeg savnede det ikke! Heller ikke da lagkagen kom på bordet, var lysten der heller ikke!!

Jeg er så positiv over, hvor nemt det er at overholde retningslinjerne fra ‘Det fede liv’.

Her i uge 2 forsvandt min sult. Jeg følte mig aldrig rigtig sulten, og kan sagtens nøjes med at spise to gange om dagen og stadig føle mig mæt og tilpas hele tiden, fantastisk!

Opbakningen fra Patricia, og resten af holdet, er fantastisk. Der bliver heppet på os hele tiden,  og gode opskrifter bliver delt!
Patricia er der hele tiden, og følger op på os, og kommer med fif og tips hele tiden.  Så dejligt at man ikke føler sig alene om det- på noget tidspunkt!

Det fede liv passer lige til mig..

Kærlig hilsen

Louise B